Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 20254
***Barca*** Ruch Radzionków
bum Tactiek Nowe rozdanie
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 59.3
average Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Khắc Thành rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nasolu. Khắc Thành raakt geblesseerd tijdens het duel. Khắc Thành zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pomykacz kopt de bal weg. Klungelig pakt Guşeilă de bal. Grądzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądzki draait met de bal, schiet en ... Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Roszkowski kopt de bal weg. Güney rent richting de bal. Güney probeert naar een medespeler te passen. Grądzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądzki haalt uit met een fantastische trap. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Díaz Carabajo passt de bal met de wreef. Čepliacky met een sublieme pass. Białostocki met een sublieme pass. Grądzki rent richting de bal. Grądzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cervo de Luca passt de bal zonder na te denken. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Khắc Thành naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Mądrzejewski rent richting de bal. Mądrzejewski geeft een hoge lob. Güney is nu in balbezit. Güney geeft een hoge lob. Grądzki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Güney verovert de bal door een tackle van achteren. Parlayan is nu in balbezit. Güney maakt een afschuwelijke overtreding. Güney krijgt een gele kaart. Parlayan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Billet onderschept slim de pass. Białostocki speelt de bal door. Grądzki is nu in balbezit. Grądzki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Kiskapusi onderschept slim de pass. Kiskapusi geeft een lange en hoge pass. Grądzki rent richting de bal. Grądzki haalt uit met een fantastische trap. Abigantus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - Ruch Radzionków 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 65%, Ruch Radzionków 35%.
***Barca*** - Ruch Radzionków 0:1

46e minuut.
Nasolu verovert de bal door een tackle van achteren. Nasolu met een sublieme pass. Kiskapusi geeft een hoge lob. Grądzki is nu in balbezit. Grądzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Čepliacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomykacz onderschept slim de pass. Pomykacz met een sublieme pass. Daar is Grądzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grądzki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mądrzejewski speelt de bal door. Güney is nu in balbezit. Güney geeft de bal voor. Grądzki is nu in balbezit. Grądzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Nasolu rent richting de bal. Güney onderschept slim de pass. Güney speelt de bal door. Grądzki is nu in balbezit. Grądzki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Rodin speelt de bal door. Klungelig pakt Białostocki de bal. Białostocki probeert naar een medespeler te passen. Grądzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądzki haalt uit met een fantastische trap. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alizzi komt het veld opgelopen. Czoska komt het veld opgelopen. Güney met de inworp. Białostocki geeft een hoge lob. Guşeilă heeft problemen om de bal te vangen. Grądzki is nu in balbezit. Grądzki draait met de bal, schiet en ... Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Güney is nu in balbezit. Güney geeft een lange en hoge pass. Alizzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grądzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - Ruch Radzionków 0:2

88e minuut.
Grądzki bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Güney zal de hoekschop nemen. Grądzki krijgt zijn hoofd ertegen. Abigantus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - Ruch Radzionków 0:3

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Díaz Carabajo de bal onder controle te krijgen. Białostocki is nu in balbezit. Białostocki passt de bal zonder na te denken. Daar is Grądzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grądzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - Ruch Radzionków 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 65%, Ruch Radzionków 35%.
***Barca*** - Ruch Radzionków 0:4