Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSTychy1971 krokodylki
4-1-3-2-1 Tactiek michal
54% Balbezit 46%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
55.2 gemiddelde waardering 46.4
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


19e minuut.
Zenklussen is nu in balbezit. Waleński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zenklussen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keisi met een snel genomen vrije trap. Kobiela maakt een snoekduik en kopt de bal. Kačavenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Daar is Zenklussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenklussen geeft een hoge lob. Cambojano onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żelechowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kačavenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Zenklussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenklussen speelt de bal door. Davidovici rent richting de bal. Kobiela onderschept slim de pass. Kobiela draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Kobiela onderschept slim de pass. Cambojano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela onderschept slim de pass. Kobiela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - krokodylki 0:1

43e minuut.
Scarrafoni geeft een lange en hoge pass. Parrinello kopt de bal weg. Żelechowski met een sublieme pass. Kobiela rent richting de bal. Kobiela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Waleński de bal. Kobiela is nu in balbezit. Davidovici legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kobiela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kobiela kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! Kačavenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - krokodylki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 66%, krokodylki 34%.
GKSTychy1971 - krokodylki 0:2

51e minuut.
Cărtărescu probeert naar een medespeler te passen. Verteletskiy is nu in balbezit. Met opzet legt Radzewicz zijn tegenspeler op de grond. Radzewicz krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Zenklussen kopt de bal weg. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela passt de bal in één keer door. Zenklussen is nu in balbezit. Zenklussen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Żelechowski met een snelle inworp. Zenklussen rent richting de bal. Zenklussen passt de bal met de wreef. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zenklussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici onderschept slim de pass. Davidovici geeft een lange en hoge pass. Cernea kopt de bal weg. Verteletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Davidovici geeft de bal voor. Rydzyk kopt de bal weg. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici passt de bal zonder na te denken. Zenklussen is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 62%, krokodylki 38%.
GKSTychy1971 - krokodylki 0:2