Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: Orlik
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 24000
Szczycieńskie Orły FKS 1939 STAL MIELEC**
442 Tactiek kosa
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Olszowiak kopt de bal weg. Engelund rent richting de bal. Rolland verovert de bal door een tackle van achteren. Dobroměřický is nu in balbezit. Dobroměřický schiet op doel. Czułada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Dobroměřický passt de bal zonder na te denken. Chruszcz is nu in balbezit. Chruszcz passt de bal met de wreef. Dobroměřický bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroměřický haalt uit met een fantastische trap. Czułada bokst de bal weg.

7e minuut.
Dobroměřický rent richting de bal. Dobroměřický geeft een lange en hoge pass. Rolland heeft problemen om de bal te vangen. Rolland schiet op doel. Czułada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:1

10e minuut.
Feddersen speelt de bal door. Dobroměřický rent richting de bal. Dobroměřický passt de bal met de wreef. Rolland rent richting de bal. Rolland draait met de bal, schiet en ... Czułada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Petcu kopt de bal weg. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland passt de bal met de wreef. Dobroměřický is nu in balbezit. Dobroměřický draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dobroměřický onderschept slim de pass. Dobroměřický passt de bal in één keer door. Rolland heeft problemen om de bal te vangen. Rolland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:2

23e minuut.
Skrzyński speelt de bal door. Dobroměřický bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zinola zijn tegenspeler op de grond. Zinola krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Olszowiak geeft de bal voor. Montalvo probeert naar een medespeler te passen. Engelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroměřický onderschept slim de pass. Dobroměřický schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Di Lodovico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland verovert de bal door een tackle van achteren. Rolland passt de bal in één keer door. Dobroměřický bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroměřický draait met de bal, schiet en ... Czułada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczycieńskie Orły 77%, FKS 1939 STAL MIELEC** 23%.
Szczycieńskie Orły - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:3

47e minuut.
Chruszcz probeert naar een medespeler te passen. Dobroměřický is nu in balbezit. Dobroměřický passt de bal zonder na te denken. Rolland is nu in balbezit. Rolland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:4

55e minuut.
Di Lodovico is nu in balbezit. Di Lodovico geeft een hoge lob. Olszowiak kopt de bal weg. Zielaskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielaskiewicz schiet op doel. Osowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Klungelig pakt Chruszcz de bal. Chruszcz probeert naar een medespeler te passen. Feddersen probeert naar een medespeler te passen. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Olszowiak rent richting de bal. Skitek onderschept slim de pass. Skitek passt de bal in één keer door. Rolland is nu in balbezit. Rolland draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bakhtiar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chruszcz met een snelle inworp. Skitek geeft een hoge lob. Rolland maakt een snoekduik en kopt de bal. Czułada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Engelund probeert naar een medespeler te passen. Feddersen heeft problemen om de bal te vangen. Olszowiak met een sublieme pass. Skrzyński is nu in balbezit. Skrzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczycieńskie Orły 66%, FKS 1939 STAL MIELEC** 34%.
Szczycieńskie Orły - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:4