Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica Środa Wlkp
Co do1 Tactiek pomidor
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
47.5 gemiddelde waardering 58.1
solid Schieten excellent
adequate Passen excellent
solid Verdedigen formidable


7e minuut.
Hanhisuanto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Řapík met de inworp. Cassitto geeft de bal voor. Lăpădat springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Danev passt de bal zonder na te denken. Luga is nu in balbezit. Luga geeft een hoge lob. Urquia rent richting de bal. Urquia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Escobar onderschept slim de pass. Escobar met een sublieme pass. Luga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luga geeft een hoge lob. Rékasi verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Danev zal de hoekschop nemen. Urquia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rékasi geeft de bal voor. Cierkos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bracamonte de bal. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 56%, Środa Wlkp 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Leśnica - Środa Wlkp 0:0

58e minuut.
Danev verovert de bal door een tackle van achteren. Danev met een sublieme pass. Luga rent richting de bal. Luga geeft de bal voor. Urquia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Lăpădat de bal onder controle te krijgen. Cassitto rent richting de bal. Met opzet legt Budziński zijn tegenspeler op de grond. Budziński krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Danev probeert de bal met de borst te controleren. Danev met een sublieme pass. Budziński is nu in balbezit. Budziński geeft een lange en hoge pass. Urquia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Środa Wlkp 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 41%, Środa Wlkp 59%.
TS Leśnica - Środa Wlkp 0:1