Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} FC Niebiescy77
wol11 Tactiek 7
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten excellent
adequate Passen solid
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Tamási geeft de bal voor. Marsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Inworp. Amadyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stroe kan de bal niet met de borst controleren. Stroe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - FC Niebiescy77 1:0

13e minuut.
Rychtařík geeft een lange en hoge pass. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński geeft een lange en hoge pass. Kaplár rent richting de bal. Kaplár draait met de bal, schiet en ... Sarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Marsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík verovert de bal door een tackle van achteren. Rychtařík geeft een lange en hoge pass. Stroe krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Siekalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Aponte met een sublieme pass. Zázvorek is nu in balbezit. Zázvorek passt de bal met de wreef. Kulička rent richting de bal. Kulička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Apostu passt de bal met de wreef. Marsman onderschept slim de pass. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík geeft de bal voor. Stroe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Panico met een sublieme pass. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík probeert naar een medespeler te passen. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - FC Niebiescy77 2:0

42e minuut.
Aponte is nu in balbezit. Yakışmaz onderschept slim de pass. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel. Sarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - FC Niebiescy77 2:1

45e minuut.
Koç passt de bal in één keer door. Zázvorek is nu in balbezit. Zázvorek speelt de bal door. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 55%, FC Niebiescy77 45%.
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - FC Niebiescy77 2:1

47e minuut.
Tischler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zázvorek de bal. Zázvorek speelt de bal door. Aponte rent richting de bal. Aponte draait met de bal, schiet en ... Sarna bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Zázvorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zázvorek geeft een lange en hoge pass. Tamási rent richting de bal. Kulička onderschept slim de pass. Kulička haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sagáth is nu in balbezit. Kaplár verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplár speelt de bal door. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel. Sarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaplár rent richting de bal. Aponte rent richting de bal. Aponte schiet op doel. Sarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - FC Niebiescy77 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: {{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} 63%, FC Niebiescy77 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
{{ GÓRKERSI ŁOWICZ }} - FC Niebiescy77 2:2