Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka drink team06
MasywnyMamut Tactiek młoda
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 57.1
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen goed


1e minuut.
Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zheltonos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zheltonos met een sublieme pass. Shipway is nu in balbezit. Shipway draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Germanek probeert naar een medespeler te passen. Sierściuch is nu in balbezit. Zheltonos geeft een hoge lob. Szczutowski heeft problemen om de bal te vangen. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mlčoušek onderschept slim de pass. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos passt de bal zonder na te denken. Rico geeft een hoge lob. Shipway springt en kopt de bal. Chorabik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hołowczyc met een sublieme pass. Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski onderschept slim de pass. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Chorabik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - drink team06 1:0

33e minuut.
Tekgöz rent richting de bal. Tekgöz passt de bal in één keer door. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk draait met de bal, schiet en ... Lelesz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - drink team06 1:1

35e minuut.
Latała geeft een lange en hoge pass. Szczutowski kopt de bal weg. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos geeft een hoge lob. Shipway springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Skafarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skafarek geeft een lange en hoge pass. Cekiel kopt de bal weg. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk draait met de bal, schiet en ... Lelesz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Towarzystwo Sportowe Mamucianka 48%, drink team06 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - drink team06 1:1

56e minuut.
Tomczyk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sierściuch neemt vlug de vrije trap. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - drink team06 2:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołacki komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sierściuch speelt de bal door. Tekgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekgöz met een sublieme pass. Cekiel rent richting de bal. Cekiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rico is nu in balbezit. Rico probeert naar een medespeler te passen. Sorić speelt de bal door. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tekgöz kopt de bal weg. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skafarek begaat een overtreding. Skafarek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Towarzystwo Sportowe Mamucianka 48%, drink team06 52%.
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - drink team06 2:1