Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ridless Empire [?] Elite Club
kosmoos Tactiek Elite-P
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 50.7
solid Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Bealin geeft een lange en hoge pass. Grzywacz rent richting de bal. Pozo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grzywacz raakt geblesseerd tijdens het duel. Belözoğlu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Maksimenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Uusioksa geeft een hoge lob. Pozo geeft een lange en hoge pass. Zaloga rent richting de bal. Zaloga haalt uit met een fantastische trap. Rünk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Elite Club 0:1

33e minuut.
Ocampos passt de bal met de wreef. Roca probeert de bal met de borst te controleren. Roca probeert naar een medespeler te passen. Zaloga rent richting de bal. Zaloga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 46%, Elite Club 54%.
Ridless Empire [?] - Elite Club 0:1

51e minuut.
Kormány speelt de bal door. Roca is nu in balbezit. Roca passt de bal met de wreef. Zaloga rent richting de bal. Zaloga haalt uit met een fantastische trap. Rünk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Grzywacz verovert de bal door een tackle van achteren. Gabler is nu in balbezit. Gabler passt de bal in één keer door. Marabessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marabessi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Uusioksa is nu in balbezit. Uusioksa geeft een hoge lob. Gomez heeft problemen om de bal te vangen. Grzywacz rent richting de bal. Grzywacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ridless Empire [?] - Elite Club 1:1

88e minuut.
Bealin met een snelle inworp. Wichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusioksa verovert de bal door een tackle van achteren. Uusioksa geeft een lange en hoge pass. Grzywacz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 36%, Elite Club 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ridless Empire [?] - Elite Club 1:1