Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Boguszów - Gorce Bąbelkowy Atak
midle Tactiek defensive5
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.7 gemiddelde waardering 53.9
solide Schieten solide
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar geeft een lange en hoge pass. Górkiewicz is nu in balbezit. Górkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Szabics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Bąbelkowy Atak 1:0

15e minuut.
Küpfer geeft de bal voor. Walker heeft problemen om de bal te vangen. Nóbrega rent richting de bal. Nóbrega geeft de bal voor. Piesiura springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Górkiewicz passt de bal met de wreef. Walker rent richting de bal. Walker passt de bal met de wreef. Puccini is nu in balbezit. Puccini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Górkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Cam onderschept slim de pass. Puccini begaat een overtreding. Puccini krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Brocea geeft de bal voor. Nóbrega kopt de bal weg. Łazicki speelt de bal door. Piesiura heeft problemen om de bal te vangen. Piesiura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Łazicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazicki geeft een hoge lob. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Boguszów - Gorce - Bąbelkowy Atak 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Boguszów - Gorce 61%, Bąbelkowy Atak 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik Boguszów - Gorce - Bąbelkowy Atak 1:1

49e minuut.
Nóbrega bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóbrega geeft een hoge lob. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave schiet op doel. Waczków probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Bąbelkowy Atak 1:2

67e minuut.
Ulmanu met een snelle inworp. Łazicki probeert naar een medespeler te passen. Piesiura rent richting de bal. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Waczków probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Puccini de bal onder controle te krijgen. Zegar speelt de bal door. Daar is Sabljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker is nu in balbezit. Walker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Küpfer geeft een hoge lob. Tatoyan heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave schiet op doel. Waczków maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Piesiura geeft een lange en hoge pass. Brocea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Boguszów - Gorce 56%, Bąbelkowy Atak 44%.
Górnik Boguszów - Gorce - Bąbelkowy Atak 1:2