Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Boguszów - Gorce Elite Club
midle Tactiek Elite-P
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 49.6
formidable Schieten solid
good Passen good
formidable Verdedigen very good


9e minuut.
Tatoyan met een sublieme pass. Walker rent richting de bal. Walker passt de bal in één keer door. Puccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Puccini schiet op doel. Maksimenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Canatapan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kryszak de bal. Wichowski is nu in balbezit. Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak haalt uit met een fantastische trap. Maksimenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Walker passt de bal zonder na te denken. Ulmanu rent richting de bal. Canatapan speelt de bal door. Puccini rent richting de bal. Puccini schiet op doel. Maksimenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canatapan is nu in balbezit. Canatapan met een sublieme pass. Kryszak rent richting de bal. Kryszak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kormány is nu in balbezit. Canatapan verovert de bal door een tackle van achteren. Canatapan passt de bal zonder na te denken. Kryszak rent richting de bal. Kryszak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Canatapan verovert de bal door een tackle van achteren. Canatapan passt de bal zonder na te denken. Ulmanu is nu in balbezit. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bučica verovert de bal door een tackle van achteren. Bučica geeft een hoge lob. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi geeft een lange en hoge pass. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Elite Club 0:1

43e minuut.
Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan passt de bal in één keer door. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Puccini onderschept slim de pass. Puccini haalt uit met een fantastische trap. Maksimenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wichowski kopt de bal weg. Ulmanu rent richting de bal. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Boguszów - Gorce - Elite Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Boguszów - Gorce 39%, Elite Club 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik Boguszów - Gorce - Elite Club 1:1

49e minuut.
Canatapan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaloga. Canatapan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canatapan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Puccini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Roca rent richting de bal. Brocea verovert de bal door een tackle van achteren. Brocea speelt de bal door. Walker rent richting de bal. Walker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Elite Club 2:1

57e minuut.
Tatoyan is nu in balbezit. Walendzik verovert de bal door een tackle van achteren. Bučica geeft een hoge lob. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Elite Club 3:1

59e minuut.
Pozo probeert naar een medespeler te passen. Walendzik rent richting de bal. Walendzik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zaloga de bal. Zaloga schiet op doel. Cortés bokst de bal weg. Brocea geeft een lange en hoge pass. Walendzik kopt de bal weg. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Elite Club 3:2

63e minuut.
Kormány met een sublieme pass. Sterescu geeft de bal voor. Kryszak rent richting de bal. Kryszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Elite Club 4:2

66e minuut.
Walker speelt de bal door. Kryszak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gomez. Gomez krijgt een gele kaart. Kryszak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Canatapan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Maksimenko bokst de bal weg. Puccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Canatapan speelt de bal door. Klungelig pakt Walker de bal. Pozo begaat een overtreding. Pozo krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Patakfalvi speelt de bal door. Zaloga rent richting de bal. Zaloga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Walker de bal. Walker passt de bal met de wreef. Seragnoli rent richting de bal. Kryszak onderschept slim de pass. Kryszak draait met de bal, schiet en ... Maksimenko bokst de bal weg.

86e minuut.
Zaloga heeft problemen om de bal te vangen. Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga onderschept slim de pass. Zaloga draait met de bal, schiet en ... Cortés probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Canatapan rent richting de bal. Canatapan passt de bal in één keer door. Walker rent richting de bal. Walker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Boguszów - Gorce 38%, Elite Club 62%.
Górnik Boguszów - Gorce - Elite Club 4:2