Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Club Kopacze Fox FC
Elite-P Tactiek Fox541wing1
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Waleczek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tataroğlu komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Wichowski rent richting de bal. Pellegrini verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pellegrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellegrini geeft een lange en hoge pass. Merits springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bisson met een snelle inworp. Merits is nu in balbezit. Merits haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kormány de bal onder controle te krijgen. Maksimenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Walendzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermanowski onderschept slim de pass. Hermanowski probeert naar een medespeler te passen. Merits is nu in balbezit. Merits schiet op doel. Maksimenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobyłko komt het veld opgelopen.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muradbegović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Club 68%, Kopacze Fox FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elite Club - Kopacze Fox FC 0:0

50e minuut.
Roca geeft een lange en hoge pass. Brzydkowski heeft problemen om de bal te vangen. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga schiet op doel. Kuźba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - Kopacze Fox FC 1:0

52e minuut.
Birler probeert de bal aan de voet te houden. Bisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisson geeft de bal voor. Merits maakt een snoekduik en kopt de bal. Maksimenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elite Club - Kopacze Fox FC 1:1

58e minuut.
Seragnoli met een harde bal richting middenveld. Hermanowski kopt de bal weg. Birler probeert naar een medespeler te passen. Merits rent richting de bal. Merits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - Kopacze Fox FC 1:2

60e minuut.
Inworp. Küfner komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Merits rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pozo. Merits is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trotti komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Doeltrap. Pérez Escamilla komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Roca geeft een lange en hoge pass. Teijsse heeft problemen om de bal te vangen. Zaloga rent richting de bal. Zaloga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elite Club - Kopacze Fox FC 2:2

75e minuut.
Kormány kopt de bal weg. Brzydkowski probeert de bal aan de voet te houden. Zaloga controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Muradbegović neemt vlug de vrije trap. Birler kopt de bal weg. Maksimenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Muradbegović probeert naar een medespeler te passen. Pellegrini geeft de bal voor. Wichowski rent richting de bal. Trotti verovert de bal door een tackle van achteren. Trotti draait met de bal, schiet en ... Maksimenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli geeft een hoge lob. Pellegrini is nu in balbezit. Pellegrini geeft een hoge lob. Trotti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Hermanowski de bal onder controle te krijgen. Birler met een sublieme pass. Bisson is nu in balbezit. Bisson geeft een hoge lob. Trotti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Club 58%, Kopacze Fox FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elite Club - Kopacze Fox FC 2:2