Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAMPION TEAM KS Feniks
at Tactiek Tylko ty
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 64.4
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwiczy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reis rent richting de bal. Reis geeft een hoge lob. Bitter krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - KS Feniks 0:1

6e minuut.
Jakl speelt de bal door. Sieradzki rent richting de bal. Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Juventino is nu in balbezit. Juventino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Radacki verovert de bal door een tackle van achteren. Radacki geeft een lange en hoge pass. Hasu kopt de bal weg. Reis heeft problemen om de bal te vangen. Reis passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ottaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Reis probeert naar een medespeler te passen. Bitter rent richting de bal. Bitter haalt uit met een fantastische trap. Paal! Băsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - KS Feniks 0:2

20e minuut.
Kłusek passt de bal met de wreef. Violas speelt de bal door. de Theux de Meylandt rent richting de bal. Kwiczy verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiczy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jakl probeert de bal met de borst te controleren. Ottaviano is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kłusek neemt de hoekschop. Ottaviano kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hasu heeft problemen om de bal te vangen. Violas rent richting de bal. Violas passt de bal in één keer door. Bitter is nu in balbezit. Bitter draait met de bal, schiet en ... Băsescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bitter is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 72%, KS Feniks 28%.
CHAMPION TEAM - KS Feniks 0:2

57e minuut.
Klungelig pakt Augestrand de bal. Augestrand probeert naar een medespeler te passen. Reis heeft problemen om de bal te vangen. Reis geeft de bal voor. Kwiczy springt en kopt de bal. Băsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Lemnaru geeft een hoge lob. Inworp. Augestrand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski draait met de bal, schiet en ... Băsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bala kopt de bal weg. Nalikowski probeert de bal aan de voet te houden. Reis rent richting de bal. Reis geeft een hoge lob. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stavrakopoulos geeft een lange en hoge pass. Ribeiro kopt de bal weg. Hasu is nu in balbezit. Kwiczy verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiczy schiet op doel. Băsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - KS Feniks 0:3

67e minuut.
de Theux de Meylandt onderschept slim de pass. de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino haalt uit met een fantastische trap. Morawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - KS Feniks 1:3

72e minuut.
Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis speelt de bal door. Augestrand is nu in balbezit. Augestrand geeft de bal voor. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sieradzki speelt de bal door. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radacki krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Stavrakopoulos geeft de bal voor. Augestrand rent richting de bal. Augestrand speelt de bal door. Winiarski is nu in balbezit. Winiarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Grimes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 68%, KS Feniks 32%.
CHAMPION TEAM - KS Feniks 1:3