Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.071
  • Stadion: Versus FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2750
ŁKS Mistrz Łódź Iowa Wolf Pack
Normal Tactiek 532
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 36.9
average Schieten weak
poor Passen good
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Kasperek probeert naar een medespeler te passen. Corda rent richting de bal. Corda probeert naar een medespeler te passen. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ukleja passt de bal in één keer door. Daar is Toti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroń is nu in balbezit. Toti onderschept slim de pass. Toti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pielesiak rent richting de bal. Roczniak onderschept slim de pass. Roczniak probeert naar een medespeler te passen. Toti heeft problemen om de bal te vangen. Toti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Mistrz Łódź - Iowa Wolf Pack 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Mistrz Łódź 59%, Iowa Wolf Pack 41%.
ŁKS Mistrz Łódź - Iowa Wolf Pack 0:1

46e minuut.
Sýs komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bódis geeft een hoge lob. Czerniec heeft problemen om de bal te vangen. Ukleja met een sublieme pass. Roczniak rent richting de bal. Roczniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja passt de bal zonder na te denken. Wardencki is nu in balbezit. Roczniak verovert de bal door een tackle van achteren. Roczniak schiet op doel. Wacławik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ujazdowski kopt de bal weg. Sikiewicz rent richting de bal. Ukleja begaat een overtreding. Ukleja krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Stalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wardencki met de inworp. Kłusek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bódis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ukleja de bal. Ukleja probeert naar een medespeler te passen. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti schiet op doel. Wacławik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Mistrz Łódź 59%, Iowa Wolf Pack 41%.
ŁKS Mistrz Łódź - Iowa Wolf Pack 0:1