Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC (V)alencia Bydlaki SCe
new Tactiek ZADYMKA
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Bayramlı rent richting de bal. Bayramlı passt de bal in één keer door. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 1:0

10e minuut.
Iwaszko onderschept slim de pass. Pasios met een sublieme pass. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović draait met de bal, schiet en ... Miastkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 1:1

11e minuut.
Jelonek passt de bal zonder na te denken. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo passt de bal zonder na te denken. Jelonek rent richting de bal. Jelonek schiet op doel. Miastkowski bokst de bal weg. Jelonek rent richting de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Pasios passt de bal in één keer door. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Figueredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueredo geeft een hoge lob. Jelonek springt en kopt de bal. Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Obrębski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wolanin komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Tomašić verovert de bal door een tackle van achteren. Tomašić met een sublieme pass. Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartual is nu in balbezit. Bartual draait met de bal, schiet en ... Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sloupek met de inworp. Bartual is nu in balbezit. Tomašić rent richting de bal. Bartual verovert de bal door een tackle van achteren. Bartual draait met de bal, schiet en ... Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sloupek passt de bal in één keer door. Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bayramlı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Pasios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasios passt de bal in één keer door. Figueredo speelt de bal door. Stamatović rent richting de bal. Stamatović draait met de bal, schiet en ... Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sloupek is nu in balbezit. Sloupek passt de bal in één keer door. Tomašić verovert de bal door een tackle van achteren. Bartual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartual draait met de bal, schiet en ... Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Sandoval geeft de bal voor. Figueredo met een sublieme pass. Pasios probeert naar een medespeler te passen. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Areco verovert de bal door een tackle van achteren. Sloupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sloupek speelt de bal door. Bartual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartual schiet op doel. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 54%, Bydlaki SCe 46%.
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 2:1

46e minuut.
Gonnet heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval geeft de bal voor. Stamatović rent richting de bal. Stamatović schiet op doel. Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Fury geeft een hoge lob. Figueredo kopt de bal weg. Iwaszko is nu in balbezit. Stamatović onderschept slim de pass. Stamatović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pasios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasios passt de bal met de wreef. Paiva speelt de bal door. Jelonek rent richting de bal. Jelonek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sloupek is nu in balbezit. Sloupek passt de bal zonder na te denken. Bartual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartual draait met de bal, schiet en ... Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandoval. Wolanin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wolanin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wolanin is nu in balbezit. Wolanin passt de bal in één keer door. López Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Jelonek rent richting de bal. Jelonek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Falkowski geeft een lange en hoge pass. Wolanin rent richting de bal. Figueredo maakt een afschuwelijke overtreding. Figueredo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Iwaszko probeert naar een medespeler te passen. Šimsa rent richting de bal. Šimsa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Stamatović de bal onder controle te krijgen. Stamatović draait met de bal, schiet en ... Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Jelonek rent richting de bal. Jelonek geeft de bal voor. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 2:2

86e minuut.
Šimsa is nu in balbezit. Šimsa geeft een hoge lob. Iwaszko geeft een lange en hoge pass. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bartual is nu in balbezit. Bartual draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 3:2

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Stamatović de bal onder controle te krijgen. Gonnet kopt de bal weg. Bartual is nu in balbezit. Bartual haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 4:2

90e minuut.
Jelonek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paiva de bal. Paiva passt de bal zonder na te denken. Jelonek rent richting de bal. Jelonek geeft een lange en hoge pass. Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 54%, Bydlaki SCe 46%.
FC (V)alencia - Bydlaki SCe 4:3