Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Zabrze Mikulczyce KP Bydgoszcz
ESPAI Tactiek moja2
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.4 gemiddelde waardering 62
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Tiscareño probeert naar een medespeler te passen. Draba rent richting de bal. Majerski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majerski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Pisarczyk is nu in balbezit. Rauch rent richting de bal. Rauch passt de bal in één keer door. Llanos is nu in balbezit. Llanos draait met de bal, schiet en ... Michnowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pisarczyk is nu in balbezit. Pisarczyk haalt uit met een fantastische trap. Michnowicz bokst de bal weg. Pisarczyk is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gaúcho is nu in balbezit. Gaúcho geeft de bal voor. Remień kopt de bal weg. Wojtkowiak rent richting de bal. Wojtkowiak haalt uit met een fantastische trap. Mustala bokst de bal weg.

17e minuut.
Andrysiak onderschept slim de pass. Sierka rent richting de bal. Wojtkowiak is nu in balbezit. Sierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kalasidirov met een sublieme pass. Pisarczyk is nu in balbezit. Pisarczyk passt de bal in één keer door. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Andrysiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Draba met de inworp. Sierka rent richting de bal. Sierka geeft een lange en hoge pass. Mustala bokst de bal weg. Remień rent richting de bal. Remień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 0:1

25e minuut.
Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Sierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierka probeert naar een medespeler te passen. Remień is nu in balbezit. Remień haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gaúcho met een snelle inworp. Sierka is nu in balbezit. Sierka geeft een lange en hoge pass. Remień springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 0:2

35e minuut.
Gaúcho is nu in balbezit. Gaúcho geeft de bal voor. Klungelig pakt Majerski de bal. Remień is nu in balbezit. Remień haalt uit met een fantastische trap. Mustala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gaúcho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Remień springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 0:3

41e minuut.
Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba probeert naar een medespeler te passen. Saršon probeert naar een medespeler te passen. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Zabrze Mikulczyce 55%, KP Bydgoszcz 45%.
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 0:3

52e minuut.
Draba geeft een lange en hoge pass. Wojtkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalak rent richting de bal. Wojtkowiak onderschept slim de pass. Wojtkowiak schiet op doel. Mustala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Łazarewicz geeft de bal voor. Wojtkowiak kopt de bal weg. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 0:4

71e minuut.
Remień passt de bal in één keer door. Sierka geeft een lange en hoge pass. Wojtkowiak rent richting de bal. Wojtkowiak draait met de bal, schiet en ... Andrysiak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Draba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Remień springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kalasidirov passt de bal in één keer door. Al-Gherini geeft een hoge lob. Draba rent richting de bal. Draba geeft een hoge lob. Remień maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 0:5

79e minuut.
Draba is nu in balbezit. Draba met een sublieme pass. Wojtkowiak rent richting de bal. Wojtkowiak schiet op doel. Mustala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 0:6

80e minuut.
Fornalak geeft de bal voor. Inworp. Draba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtkowiak haalt uit met een fantastische trap. Mustala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalasidirov met de inworp. Al-Gherini is nu in balbezit. Pisarczyk onderschept slim de pass. Pisarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Zabrze Mikulczyce 62%, KP Bydgoszcz 38%.
Sparta Zabrze Mikulczyce - KP Bydgoszcz 0:6