Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Miedzyrzecz Trójkolorowi 1919
new Tactiek Go Go Go x2
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
61 gemiddelde waardering 59.9
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Iwańczyk met een sublieme pass. Fielek speelt de bal door. Saporiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saporiti haalt uit met een fantastische trap. Grabner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Trójkolorowi 1919 1:0

12e minuut.
Ringo is nu in balbezit. Ringo geeft de bal voor. Klungelig pakt Nahum de bal. Louvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fielek probeert naar een medespeler te passen. Saporiti rent richting de bal. Štimac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saporiti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulderink kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Grabner bokst de bal weg.

39e minuut.
Karpowicz met een sublieme pass. Daar is Niemczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemczycki passt de bal zonder na te denken. Louvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvet haalt uit met een fantastische trap. Traykov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 42%, Trójkolorowi 1919 58%.
Sparta Miedzyrzecz - Trójkolorowi 1919 1:0

54e minuut.
Ostrovskij geeft de bal voor. Cora is nu in balbezit. Cora geeft de bal voor. Louvet is nu in balbezit. Louvet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Juszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszkiewicz passt de bal met de wreef. Louvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvet draait met de bal, schiet en ... Traykov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ulderink onderschept slim de pass. Ulderink probeert naar een medespeler te passen. Kerk speelt de bal door. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ulderink rent richting de bal. Ulderink probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guzmán de bal. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Grabner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Trójkolorowi 1919 2:0

83e minuut.
van Meir komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ulderink passt de bal met de wreef. Fielek is nu in balbezit. Fielek geeft een lange en hoge pass. Saporiti is nu in balbezit. Saporiti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Niemczycki rent richting de bal. Fielek onderschept slim de pass. Fielek speelt de bal door. Saporiti rent richting de bal. Saporiti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 53%, Trójkolorowi 1919 47%.
Sparta Miedzyrzecz - Trójkolorowi 1919 2:0