Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.072
  • Stadion: imienia brokusa
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 10650
Gilotyna WC White_Stars
a zmienie coś ;) Tactiek Pierwsza
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 39.2
uitmuntend Schieten redelijk
matig Passen redelijk
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Fallada probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berensztajn. Berensztajn krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Pizzaballa verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzaballa passt de bal met de wreef. Ślepowron heeft problemen om de bal te vangen. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. Durok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Inworp. Kotte met een snelle inworp. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. Durok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - White_Stars 1:0

14e minuut.
Al Mustafa met een sublieme pass. Oruclu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruclu passt de bal met de wreef. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. Durok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Durok bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt Pizzaballa de bal. Pizzaballa geeft de bal voor. Klungelig pakt Franke de bal. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Klungelig pakt Pawlaczek de bal. Pizzaballa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Morawski zijn tegenspeler op de grond. Morawski krijgt een gele kaart. Pizzaballa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pawlaczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ślepowron springt en kopt de bal. Durok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ślepowron raakt geblesseerd tijdens het duel. Pizzaballa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Franke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Durok trapt de bal weg van het doel. Kusznir kopt de bal weg. Simons geeft de bal voor. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - White_Stars 2:0

28e minuut.
Fallada probeert naar een medespeler te passen. Ślepowron is nu in balbezit. Fallada begaat een overtreding. Fallada krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pizzaballa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - White_Stars 3:0

35e minuut.
Morawski is nu in balbezit. Cieniasek verovert de bal door een tackle van achteren. Cieniasek geeft een hoge lob. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cieniasek geeft de bal voor. Morawski is nu in balbezit. Morawski met een sublieme pass. Al Mustafa is nu in balbezit. Al Mustafa schiet op doel. Major verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zwirko kopt de bal weg. Kusznir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa haalt uit met een fantastische trap. Major bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 44%, White_Stars 56%.
Gilotyna WC - White_Stars 3:0

48e minuut.
Kusznir rent richting de bal. Kusznir geeft de bal voor. Sitarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski schiet op doel. Durok bokst de bal weg.

50e minuut.
Zwirko verovert de bal door een tackle van achteren. Zwirko geeft een lange en hoge pass. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - White_Stars 4:0

51e minuut.
Szolomayer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Al Mustafa de bal. Al Mustafa passt de bal in één keer door. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski draait met de bal, schiet en ... Durok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Fallada geeft een lange en hoge pass. Berensztajn geeft de bal voor. Barcikowski kopt de bal weg. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir geeft de bal voor. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski geeft een lange en hoge pass. Ślepowron maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - White_Stars 5:0

74e minuut.
Mandla geeft een lange en hoge pass. Dawidziuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Pawlaczek de bal. Al Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mustafa draait met de bal, schiet en ... Major verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Dawidziuk probeert naar een medespeler te passen. Cieniasek probeert de bal aan de voet te houden. Ślepowron is nu in balbezit. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dawidziuk is nu in balbezit. Dawidziuk geeft een hoge lob. Barcikowski kopt de bal weg. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap. Durok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski geeft een lange en hoge pass. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - White_Stars 6:0

82e minuut.
Simons speelt de bal door. Kusznir rent richting de bal. Kusznir passt de bal zonder na te denken. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mandla heeft problemen om de bal te vangen. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron probeert naar een medespeler te passen. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons geeft een lange en hoge pass. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap. Durok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - White_Stars 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 38%, White_Stars 62%.
Gilotyna WC - White_Stars 7:0