Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.072
  • Stadion: imienia brokusa
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 35041
Gilotyna WC Trójkolorowi 1919
a zmienie coś ;) Tactiek Go Go Go x2
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 5
48.5 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Stoenescu met een sublieme pass. Uras rent richting de bal. Dawidziuk maakt een afschuwelijke overtreding. Dawidziuk krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Berensztajn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Berensztajn probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ogiński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ogiński passt de bal met de wreef. Uras is nu in balbezit. Uras geeft de bal voor. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kusznir passt de bal met de wreef. Simons heeft problemen om de bal te vangen. Simons met een sublieme pass. Ogiński rent richting de bal. Ogiński schiet op doel. Major bokst de bal weg.

12e minuut.
Holčák verovert de bal door een tackle van achteren. Holčák passt de bal in één keer door. Juszkiewicz is nu in balbezit. Ogiński rent richting de bal. Ogiński schiet op doel. Major verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is Holčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusznir probeert naar een medespeler te passen. Ogiński rent richting de bal. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Major bokst de bal weg.

19e minuut.
Kusznir met een sublieme pass. Szczagański is nu in balbezit. Holčák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Holčák naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Ateşoğlu rent richting de bal. Pawlaczek onderschept slim de pass. Pawlaczek geeft een lange en hoge pass. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron schiet op doel. Grabner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kusznir met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczagański de bal. Szczagański passt de bal met de wreef. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Trójkolorowi 1919 1:0

30e minuut.
Kusznir geeft de bal voor. Sağlamsoy kopt de bal weg. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Trójkolorowi 1919 2:0

41e minuut.
Dawidziuk geeft een hoge lob. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski passt de bal in één keer door. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap. Grabner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barcikowski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dasbach is nu in balbezit. Barcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Barcikowski passt de bal in één keer door. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 55%, Trójkolorowi 1919 45%.
Gilotyna WC - Trójkolorowi 1919 2:0

46e minuut.
Barcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Barcikowski geeft een lange en hoge pass. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Grabner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Trójkolorowi 1919 3:0

57e minuut.
Stoenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stoenescu geeft een hoge lob. Juszkiewicz is nu in balbezit. Ogiński rent richting de bal. Ogiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Juszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kusznir. Juszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ateşoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uras rent richting de bal. Uras geeft een hoge lob. Juszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Major verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Juszkiewicz is nu in balbezit. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirko onderschept slim de pass. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Major kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz schiet op doel. Major maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Trójkolorowi 1919 3:1

69e minuut.
Zwirko neemt vlug de vrije trap. Štimac is nu in balbezit. Barcikowski onderschept slim de pass. Barcikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Trójkolorowi 1919 4:1

81e minuut.
Zwirko geeft een lange en hoge pass. Barcikowski kopt de bal weg. Ślepowron is nu in balbezit. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Uras heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Uras met de inworp. Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşoğlu geeft een hoge lob. Major bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 50%, Trójkolorowi 1919 50%.
Gilotyna WC - Trójkolorowi 1919 4:1