Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trójkolorowi 1919 ArsenalTeam
Go Go Go x2 Tactiek MOJA
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 43.1
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Mititelu geeft een hoge lob. Inworp. Niemczycki met een snelle inworp. Karpowicz geeft een lange en hoge pass. Jura springt en kopt de bal. Paal! Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz schiet op doel. Stamboli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - ArsenalTeam 1:0

7e minuut.
Alptemür geeft de bal voor. Inworp. Niemczycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karpowicz geeft een hoge lob. Juszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Stamboli bokst de bal weg.

19e minuut.
Rojek passt de bal zonder na te denken. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Parol probeert de bal aan de voet te houden. Stamboli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - ArsenalTeam 2:0

29e minuut.
Podziorny is nu in balbezit. Podziorny speelt de bal door. Lajtai is nu in balbezit. Lajtai passt de bal met de wreef. Ryczel geeft een hoge lob. Grabner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trójkolorowi 1919 33%, ArsenalTeam 67%.
Trójkolorowi 1919 - ArsenalTeam 2:0

46e minuut.
Antić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García Torre komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Parol verovert de bal door een tackle van achteren. Niemczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Niemczycki passt de bal met de wreef. Jura is nu in balbezit. Jura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Parol geeft een lange en hoge pass. Guguła kopt de bal weg. Rojek geeft een lange en hoge pass. Jura rent richting de bal. Jura schiet op doel. Stamboli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Cora speelt de bal door. Tremonti speelt de bal door. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Stamboli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - ArsenalTeam 3:0

73e minuut.
Rojek rent richting de bal. Rojek heeft problemen om de bal te vangen. Rojek speelt de bal door. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jura is nu in balbezit. Jura schiet op doel. Stamboli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trójkolorowi 1919 - ArsenalTeam 4:0

74e minuut.
Tremonti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Štimac komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. De Commer komt het veld opgelopen. Hertsens komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rojek passt de bal met de wreef. Jura rent richting de bal. Niemczycki is nu in balbezit. Jura is nu in balbezit. Jura draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Pałyga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trójkolorowi 1919 38%, ArsenalTeam 62%.
Trójkolorowi 1919 - ArsenalTeam 4:0