Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Nysa AG TCZEW
433 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 54.8
good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Bešenji met een harde bal richting middenveld. Tartari rent richting de bal. Tartari probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mufeed verovert de bal door een tackle van achteren. Moskal is nu in balbezit. Moskal passt de bal in één keer door. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... Bešenji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Peikov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Materski met een snelle inworp. Kancik rent richting de bal. Kancik geeft een lange en hoge pass. Bešenji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - AG TCZEW 0:1

18e minuut.
Nokkonen passt de bal met de wreef. Camana rent richting de bal. Moskal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Moskal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moskal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Materski geeft een lange en hoge pass. Daar is Camana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere geeft de bal voor. Mazzuia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kancik kopt de bal weg. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tartari is nu in balbezit. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... Bešenji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grepl is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - AG TCZEW 0:2

23e minuut.
Tartari onderschept slim de pass. Tartari probeert naar een medespeler te passen. Kancik met een sublieme pass. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - AG TCZEW 0:3

27e minuut.
Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mufeed de bal onder controle te krijgen. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... Bešenji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gere geeft een hoge lob. Agăfiţei speelt de bal door. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia schiet op doel. Bešenji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - AG TCZEW 0:4

31e minuut.
Mazzuia passt de bal in één keer door. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei met een sublieme pass. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kaclerowicz geeft de bal voor. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia passt de bal in één keer door. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - AG TCZEW 0:5

42e minuut.
Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaclerowicz rent richting de bal. Jastrzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrzębski schiet op doel. Kőrösi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - AG TCZEW 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Nysa 70%, AG TCZEW 30%.
Polonia Nysa - AG TCZEW 1:5

53e minuut.
Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Peikov rent richting de bal. Mazzuia verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daszkowski geeft de bal voor. Dordoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sulaiman. Sulaiman krijgt een gele kaart. Dordoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daszkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jastrzębski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Acciaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciaio geeft de bal voor. Klungelig pakt Jastrzębski de bal. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - AG TCZEW 2:5

61e minuut.
Tartari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartari speelt de bal door. Mazzuia probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei probeert de bal met de borst te controleren. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Grepl begaat een overtreding. Grepl krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Yacine probeert naar een medespeler te passen. Acciaio is nu in balbezit. Acciaio passt de bal met de wreef. Daar is Jastrzębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Agăfiţei heeft problemen om de bal te vangen. Grepl bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Bešenji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - AG TCZEW 2:6

76e minuut.
Daar is Materski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Materski geeft een lange en hoge pass. Grepl kopt de bal weg. Kancik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancik geeft de bal voor. Bešenji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - AG TCZEW 2:7

80e minuut.
Yacine met een sublieme pass. Camana bereikt de bal nog maar net als eerste. Camana passt de bal in één keer door. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tartari probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grepl. Grepl krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Agăfiţei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kancik komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Daszkowski geeft een lange en hoge pass. Kancik is nu in balbezit. Kancik passt de bal zonder na te denken. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei schiet op doel. Bešenji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - AG TCZEW 2:8

86e minuut.
Mufeed heeft problemen om de bal te vangen. Agăfiţei probeert naar een medespeler te passen. Mazzuia heeft problemen om de bal te vangen. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap. Bešenji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - AG TCZEW 2:9

87e minuut.
Jastrzębski speelt de bal door. Acciaio is nu in balbezit. Agăfiţei rent richting de bal. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Nysa 69%, AG TCZEW 31%.
Polonia Nysa - AG TCZEW 2:9