Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ipswich Town KS Chełmek
igła3testing Tactiek xys
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 21
48.3 gemiddelde waardering 61.9
very good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Balsam speelt de bal door. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu geeft de bal voor. Bloch is nu in balbezit. Bloch draait met de bal, schiet en ... Piwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - KS Chełmek 0:1

11e minuut.
Puiu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Faragli Gigli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rognerud bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognerud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ipswich Town - KS Chełmek 1:1

18e minuut.
Blečić heeft problemen om de bal te vangen. Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Blečić onderschept slim de pass. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Moeller met de inworp. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu geeft de bal voor. Tomoşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cullá passt de bal zonder na te denken. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin geeft de bal voor. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Balsam bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsam geeft de bal voor. Bloch kopt de bal weg. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - KS Chełmek 1:2

42e minuut.
Pawlica probeert naar een medespeler te passen. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie passt de bal met de wreef. Rognerud is nu in balbezit. Rognerud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ipswich Town - KS Chełmek 2:2

43e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu geeft een hoge lob. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. Piwo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 64%, KS Chełmek 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ipswich Town - KS Chełmek 2:2

51e minuut.
Hoàng Bảo probeert de bal met de borst te controleren. Lin rent richting de bal. Lin passt de bal in één keer door. Hoàng Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsam rent richting de bal. Balsam probeert naar een medespeler te passen. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ... Piwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Balsam probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu passt de bal in één keer door. Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hoàng Bảo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lin. Hoàng Bảo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pawlica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Anghelinii probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - KS Chełmek 3:2

73e minuut.
Rognerud rent richting de bal. Hoàng Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balsam krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Hoàng Bảo geeft de bal voor. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ivancioiu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Buitenspel voor Puiu. Goede buitenspelval van de verdediging. Blečić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - KS Chełmek 4:2

86e minuut.
Leyton geeft de bal voor. Révfi kopt de bal weg. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Anghelinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - KS Chełmek 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 56%, KS Chełmek 44%.
FC Ipswich Town - KS Chełmek 5:2