Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.074
  • Stadion: Baran Team Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13119
Szlachta Nozdrzec LubiePlacki
CRIS +1 Tactiek 333333
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.7 gemiddelde waardering 50.1
slecht Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


10e minuut.
Peutinckx heeft problemen om de bal te vangen. Peutinckx probeert naar een medespeler te passen. Szilasi rent richting de bal. Szilasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:1

11e minuut.
Laiso rent richting de bal. Ślepokura verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepokura speelt de bal door. Petterson rent richting de bal. Petterson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:2

18e minuut.
Weiher geeft een hoge lob. Zrnanović rent richting de bal. Zrnanović geeft de bal voor. Petterson is nu in balbezit. Petterson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Weiher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilasi rent richting de bal. Szilasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:3

21e minuut.
Laiso kopt de bal weg. Peutinckx controleert de bal met de borst. Peutinckx met een sublieme pass. Petterson is nu in balbezit. Petterson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Peutinckx geeft een hoge lob. Ślepokura kopt de bal weg. Michalczewski heeft problemen om de bal te vangen. Michalczewski geeft een hoge lob. Petterson maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Morohai kopt de bal weg. Stan geeft een hoge lob. Szilasi kopt de bal weg. Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski haalt uit met een fantastische trap. Bakuń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Larussa met de inworp. Vives is nu in balbezit. Vives passt de bal met de wreef. Ames is nu in balbezit. Ames haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Arcay passt de bal met de wreef. Szilasi is nu in balbezit. Szilasi probeert naar een medespeler te passen. Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petterson is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petterson rent richting de bal. Petterson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:4

36e minuut.
Larussa speelt de bal door. Arcay speelt de bal door. Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski geeft de bal voor. Petterson krijgt zijn hoofd ertegen. Bakuń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arcay geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Petterson de bal. Petterson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:5

44e minuut.
Arcay passt de bal zonder na te denken. Daar is Peutinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peutinckx passt de bal met de wreef. Szilasi rent richting de bal. Szilasi haalt uit met een fantastische trap. Bakuń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 76%, LubiePlacki 24%.
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:5

48e minuut.
Weiher geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peutinckx met de inworp. Szilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilasi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Vasilescu passt de bal met de wreef. Michalczewski heeft problemen om de bal te vangen. Laiso bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczewski geeft de bal voor. Bakuń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Vives met de inworp. Joński rent richting de bal. Peutinckx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peutinckx krijgt een gele kaart. Joński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Joński kan niet meer verder spelen. Voicu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Laiso kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arnau de bal onder controle te krijgen. Petterson is nu in balbezit. Petterson draait met de bal, schiet en ... Bakuń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:6

56e minuut.
Petterson verovert de bal door een tackle van achteren. Petterson met een sublieme pass. Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura draait met de bal, schiet en ... Bakuń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:7

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niggemann komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dávila geeft een hoge lob. Zrnanović is nu in balbezit. Zrnanović geeft een lange en hoge pass. Petterson controleert de bal met de borst. Petterson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vives probeert naar een medespeler te passen. Peutinckx is nu in balbezit. Peutinckx speelt de bal door. Szilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilasi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Peutinckx is nu in balbezit. Peutinckx passt de bal in één keer door. Szilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:8

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Vasilescu de bal onder controle te krijgen. Vasilescu passt de bal in één keer door. Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura schiet op doel. Arnau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:9

74e minuut.
Peutinckx passt de bal zonder na te denken. Szilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dávila krijgt een gele kaart. Szilasi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ślepokura neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:10

75e minuut.
Morohai verovert de bal door een tackle van achteren. Morohai geeft een lange en hoge pass. Daar is Peutinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peutinckx geeft een lange en hoge pass. Ślepokura krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ślepokura kopt de bal weg. Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski geeft een hoge lob. Petterson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:11

80e minuut.
Vasilescu probeert naar een medespeler te passen. Michalczewski geeft een hoge lob. Ślepokura kopt de bal weg. Petterson is nu in balbezit. Petterson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Arcay passt de bal met de wreef. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura draait met de bal, schiet en ... Bakuń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:12

87e minuut.
Daar is Michalczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aggelis geeft een lange en hoge pass. Ślepokura kopt de bal weg. Peutinckx rent richting de bal. Peutinckx haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 71%, LubiePlacki 29%.
Szlachta Nozdrzec - LubiePlacki 0:12