Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Opoczno Dzikie Pstrągi
Opoczno Tactiek 532 w pył
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 64.6
solid Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Domingos is nu in balbezit. Domingos passt de bal met de wreef. Herczog rent richting de bal. Ruicu onderschept slim de pass. Ruicu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - Dzikie Pstrągi 0:1

6e minuut.
Lenaers passt de bal met de wreef. Ruicu probeert naar een medespeler te passen. Sak rent richting de bal. Sak schiet op doel. Pərvizzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - Dzikie Pstrągi 0:2

7e minuut.
Tombolini rent richting de bal. Cruzmaltino verovert de bal door een tackle van achteren. Ricart probeert naar een medespeler te passen. Salcido speelt de bal door. Domingos is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tombolini met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruicu de bal. Ruicu passt de bal met de wreef. Daar is Sak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sak schiet op doel. Pərvizzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Daar is Sak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzmaltino onderschept slim de pass. Tombolini onderschept slim de pass. Pasiak rent richting de bal. Pasiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pasiak met een sublieme pass. Iorga is nu in balbezit. Iorga probeert naar een medespeler te passen. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wałkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Ruicu is nu in balbezit. Ruicu passt de bal zonder na te denken. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Acerbi onderschept slim de pass. Acerbi probeert naar een medespeler te passen. Ruicu probeert naar een medespeler te passen. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Herczog rent richting de bal. Herczog geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruicu met de inworp. Iorga geeft een lange en hoge pass. Pərvizzadə bokst de bal weg. Pasiak krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - Dzikie Pstrągi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Opoczno 65%, Dzikie Pstrągi 35%.
TKKF Opoczno - Dzikie Pstrągi 0:3

47e minuut.
Ruicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iorga is nu in balbezit. Cruzmaltino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iorga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pərvizzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Buitenspel voor Krykwiński. Goede buitenspelval van de verdediging. Murgu komt het veld opgelopen. Kolstad komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Chojanecki geeft een hoge lob. Triantafillos kopt de bal weg. Kolstad met een sublieme pass. Sak rent richting de bal. Sak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Rau komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Murgu passt de bal in één keer door. Kolstad rent richting de bal. Kolstad passt de bal met de wreef. Rau is nu in balbezit. Rau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bergl met een snelle inworp. Murgu probeert naar een medespeler te passen. Rau rent richting de bal. Rau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Andreasi passt de bal met de wreef. Iorga rent richting de bal. Krykwiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Krykwiński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Opoczno 60%, Dzikie Pstrągi 40%.
TKKF Opoczno - Dzikie Pstrągi 0:3