Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legiaremik FIGHT CLUB TEAM
remik Tactiek Nr. 2
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
32.8 gemiddelde waardering 47
weak Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Başardı geeft de bal voor. Malkočević wilt de vrije trap nemen. Daar is Urbán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demichele is nu in balbezit. Demichele draait met de bal, schiet en ... Baltariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FIGHT CLUB TEAM 0:1

3e minuut.
Daar is Kulp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulp geeft een hoge lob. Demichele is nu in balbezit. Soukeník is nu in balbezit. Soukeník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FIGHT CLUB TEAM 0:2

28e minuut.
Soukeník verovert de bal door een tackle van achteren. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka passt de bal in één keer door. Demichele is nu in balbezit. Demichele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pintilei met de inworp. Kulp rent richting de bal. Kulp passt de bal in één keer door. Daar is Puszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puszka haalt uit met een fantastische trap. Baltariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FIGHT CLUB TEAM 0:3

34e minuut.
Trepto onderschept slim de pass. Puszka onderschept slim de pass. Puszka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soukeník de bal. Soukeník schiet op doel. Baltariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kulp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piplović komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Inworp. Pintilei met een snelle inworp. Piplović met een sublieme pass. Demichele rent richting de bal. Demichele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Prinanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soukeník rent richting de bal. Başardı begaat een overtreding. Başardı krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Viscol met de inworp. Basara rent richting de bal. Basara met een sublieme pass. Soukeník is nu in balbezit. Soukeník draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiaremik 78%, FIGHT CLUB TEAM 22%.
legiaremik - FIGHT CLUB TEAM 0:3

46e minuut.
Viscol is nu in balbezit. Viscol geeft de bal voor. Soukeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukeník haalt uit met een fantastische trap. Baltariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FIGHT CLUB TEAM 0:4

54e minuut.
Pintilei met een sublieme pass. Malkočević is nu in balbezit. Malkočević geeft een lange en hoge pass. Soukeník is nu in balbezit. Soukeník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Viscol speelt de bal door. Basara is nu in balbezit. Basara passt de bal in één keer door. Soukeník rent richting de bal. Soukeník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Malkočević passt de bal in één keer door. Puszka rent richting de bal. Puszka passt de bal in één keer door. Demichele probeert de bal met de borst te controleren. Demichele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Basara heeft problemen om de bal te vangen. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol begaat een overtreding. Ciubuc moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ciubuc kan niet meer verder spelen. Nykiś komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pintilei kopt de bal weg. Del Toro is nu in balbezit. Bradarić is nu in balbezit. Bradarić draait met de bal, schiet en ... Mrožko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FIGHT CLUB TEAM 1:4

75e minuut.
Trepto geeft de bal voor. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradarić rent richting de bal. Bradarić schiet op doel. Mrožko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Buitenspel voor Del Toro. Goede buitenspelval van de verdediging. Decauwere neemt vlug de vrije trap. Demichele is nu in balbezit. Demichele haalt uit met een fantastische trap. Baltariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FIGHT CLUB TEAM 1:5

80e minuut.
Nykiś geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Decauwere de bal onder controle te krijgen. Del Toro rent richting de bal. Del Toro schiet op doel. Mrožko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - FIGHT CLUB TEAM 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiaremik 76%, FIGHT CLUB TEAM 24%.
legiaremik - FIGHT CLUB TEAM 2:5