Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dymanosolniki Tablet Team
test_ taktyka;) Tactiek nowa
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.1 gemiddelde waardering 60.4
zwak Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen redelijk


10e minuut.
Nazaruk passt de bal in één keer door. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Panzo probeert de bal met de borst te controleren. Habelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazo geeft de bal voor. Gonzalo is nu in balbezit. Gonzalo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diegs rent richting de bal. Diegs haalt uit met een fantastische trap. Cuciniello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 0:1

15e minuut.
Daar is Kalkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esati onderschept slim de pass. Esati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gonzalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalo schiet op doel. Cuciniello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru schiet op doel. Cuciniello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 0:2

21e minuut.
Panzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzo met een sublieme pass. Daar is Diegs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diegs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 0:3

24e minuut.
Diegs rent richting de bal. Diegs geeft een lange en hoge pass. Panzo is nu in balbezit. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Esati speelt de bal door. Diegs is nu in balbezit. Diegs schiet op doel. Szaluniarz probeert de bal aan de voet te houden. Panzo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Basor geeft een hoge lob. Małysz probeert naar een medespeler te passen. Panzo probeert de bal met de borst te controleren. Văcaru rent richting de bal. Văcaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Proksa de bal. Esati probeert naar een medespeler te passen. Diegs is nu in balbezit. Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
de Sergipe speelt de bal door. Lazo heeft problemen om de bal te vangen. Lazo geeft de bal voor. Gonzalo is nu in balbezit. Gonzalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 0:4

40e minuut.
Klungelig pakt Panzo de bal. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzo met een sublieme pass. Diegs is nu in balbezit. Diegs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 0:5

42e minuut.
de Sergipe geeft een lange en hoge pass. Gonzalo kan de bal niet met de borst controleren. Gonzalo passt de bal zonder na te denken. Văcaru rent richting de bal. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Cuciniello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Esati kopt de bal weg. Diegs rent richting de bal. Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo draait met de bal, schiet en ... Cuciniello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 68%, Tablet Team 32%.
dymanosolniki - Tablet Team 0:6

46e minuut.
Jackowski komt het veld opgelopen. Veličković komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Panzo onderschept slim de pass. Panzo geeft een lange en hoge pass. Kuźdub probeert de bal met de borst te controleren. Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Klungelig pakt Proksa de bal. Nazaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazaruk probeert naar een medespeler te passen. Diegs rent richting de bal. Diegs draait met de bal, schiet en ... Cuciniello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Małysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru schiet op doel. Cuciniello bokst de bal weg.

51e minuut.
Cuciniello trapt de bal weg. Esati kopt de bal weg. Panzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Forc kopt de bal weg. Basor geeft een hoge lob. Szaluniarz probeert de bal met de borst te controleren. Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalo draait met de bal, schiet en ... Cuciniello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gonzalo zal de hoekschop nemen. Văcaru kopt de bal weg. Diegs is nu in balbezit. Diegs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Panzo de bal. Panzo passt de bal met de wreef. Kuźdub verovert de bal door een tackle van achteren. Diegs is nu in balbezit. Diegs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Esati heeft problemen om de bal te vangen. Esati passt de bal zonder na te denken. Diegs is nu in balbezit. Diegs haalt uit met een fantastische trap. Cuciniello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 0:7

60e minuut.
Inworp. Esati met een snelle inworp. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzo is nu in balbezit. Panzo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Panzo speelt de bal door. Diegs rent richting de bal. Szaluniarz is nu in balbezit. Diegs onderschept slim de pass. Diegs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
de Sergipe speelt de bal door. Văcaru is nu in balbezit. Panzo met een sublieme pass. Klungelig pakt Diegs de bal. Diegs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bloch komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzo rent richting de bal. Panzo geeft een lange en hoge pass. Diegs springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 0:8

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Esati de bal onder controle te krijgen. Văcaru rent richting de bal. Văcaru passt de bal met de wreef. Panzo rent richting de bal. Panzo geeft een hoge lob. Cuciniello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Gonzalo met een snelle inworp. Klungelig pakt Panzo de bal. Panzo met een sublieme pass. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 0:9

77e minuut.
Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo passt de bal met de wreef. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs draait met de bal, schiet en ... Cuciniello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 0:10

80e minuut.
Diegs passt de bal in één keer door. Jackowski rent richting de bal. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalo is nu in balbezit. Gonzalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szaluniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szaluniarz speelt de bal door. Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo haalt uit met een fantastische trap. Cuciniello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - Tablet Team 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 70%, Tablet Team 30%.
dymanosolniki - Tablet Team 0:11