Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.078
  • Stadion: san_siro
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 39800
Ac-milan-xd Dobzi jak chleb
Tonali Tactiek 1046
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
53.6 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda geeft een lange en hoge pass. Złotnik rent richting de bal. Złotnik draait met de bal, schiet en ... Pulido Senderos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Dobzi jak chleb 0:1

16e minuut.
Salamanca is nu in balbezit. Jones onderschept slim de pass. Jones met een sublieme pass. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel. Buncol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Noriega heeft problemen om de bal te vangen. van Gaal is nu in balbezit. Noriega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noriega krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Noriega met een sublieme pass. Punzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haraburda krijgt een gele kaart. Punzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chigrinskiy komt bij de bal en schiet. Buncol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
van Gaal passt de bal zonder na te denken. Mehl met een sublieme pass. Bartosik rent richting de bal. Bartosik haalt uit met een fantastische trap. Pulido Senderos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Dobzi jak chleb 0:2

37e minuut.
Haraburda onderschept slim de pass. Haraburda probeert naar een medespeler te passen. Mehl speelt de bal door. da Vila rent richting de bal. da Vila schiet op doel. Pulido Senderos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Molitorys de bal. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bartosik is nu in balbezit. Apaza verovert de bal door een tackle van achteren. Apaza met een sublieme pass. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik schiet op doel. Pulido Senderos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Dobzi jak chleb 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac-milan-xd 57%, Dobzi jak chleb 43%.
Ac-milan-xd - Dobzi jak chleb 0:3

46e minuut.
Liberti komt het veld opgelopen. Paneleiro komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mehl rent richting de bal. Fiškus begaat een overtreding. Mehl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jones met een snel genomen vrije trap. Paneleiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Złotnik de bal. Złotnik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mehl geeft een lange en hoge pass. da Vila heeft problemen om de bal te vangen. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Dobzi jak chleb 0:4

51e minuut.
da Vila geeft een hoge lob. Apaza probeert de bal met de borst te controleren. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro schiet op doel. Pulido Senderos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Marazzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lugato komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Lercher komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Molitorys met een snelle inworp. Apaza is nu in balbezit. Złotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnik schiet op doel. Pulido Senderos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Jones geeft een lange en hoge pass. Paneleiro probeert de bal met de borst te controleren. Apaza geeft een lange en hoge pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Refaeli komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Punzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovácsevics onderschept slim de pass. Kovácsevics geeft een lange en hoge pass. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro geeft een hoge lob. Pulido Senderos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac-milan-xd 62%, Dobzi jak chleb 38%.
Ac-milan-xd - Dobzi jak chleb 0:4