Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Londyn Iskrzynia RTS Rado-West
Lukaku Tactiek kupa jeża
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 49.3
formidable Schieten solid
very good Passen average
very good Verdedigen good


2e minuut.
Santelices geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krajnc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sadlok rent richting de bal. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - RTS Rado-West 1:0

5e minuut.
Stancu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mastantuono komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Barbez is nu in balbezit. Barbez passt de bal in één keer door. Sadlok rent richting de bal. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Echeverría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - RTS Rado-West 2:0

9e minuut.
Mastantuono speelt de bal door. Macachia heeft problemen om de bal te vangen. Janišek is nu in balbezit. Mastantuono rent richting de bal. Mastantuono schiet op doel. Grubizna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek draait met de bal, schiet en ... Grubizna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - RTS Rado-West 2:1

28e minuut.
Ewiak met een sublieme pass. Ickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ickert passt de bal in één keer door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Bacceliere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Gołembiewski rent richting de bal. Bac onderschept slim de pass. Lichelli met een sublieme pass. Sadlok rent richting de bal. Sadlok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bac speelt de bal door. Ickert met een sublieme pass. Barbez speelt de bal door. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - RTS Rado-West 3:1

42e minuut.
Pareiko probeert naar een medespeler te passen. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbez. Barbez krijgt een gele kaart. Janišek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 34%, RTS Rado-West 66%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - RTS Rado-West 3:1

46e minuut.
Brezovar komt het veld opgelopen. Koszek komt het veld opgelopen. Novak komt het veld opgelopen. Kosovel komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Barbez probeert naar een medespeler te passen. Novak heeft problemen om de bal te vangen. Barbez probeert naar een medespeler te passen. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - RTS Rado-West 4:1

53e minuut.
Daar is Ickert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ickert speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - RTS Rado-West 5:1

70e minuut.
Macachia is nu in balbezit. Macachia passt de bal zonder na te denken. Barbez speelt de bal door. Koszek is nu in balbezit. Koszek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Echeverría kopt de bal weg. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak geeft een lange en hoge pass. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez passt de bal met de wreef. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... Santelices probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - RTS Rado-West 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 29%, RTS Rado-West 71%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - RTS Rado-West 6:1