Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Rado-West Vexel
kupa jeża Tactiek 442
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
49.3 gemiddelde waardering 52.7
uitstekend Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Trojan geeft een hoge lob. Janišek controleert de bal met de borst. Janišek geeft een hoge lob. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Bercovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villena zal de hoekschop nemen. Trojan probeert de bal met de borst te controleren. Stancu rent richting de bal. Stancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - Vexel 1:0

8e minuut.
Stancu passt de bal zonder na te denken. Villena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orta. Orta krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Janišek is nu in balbezit. Stancu is nu in balbezit. Met opzet legt Conti zijn tegenspeler op de grond. Conti krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Janišek rent richting de bal. Stancu is nu in balbezit. Janišek speelt de bal door. Stancu is nu in balbezit. Stancu haalt uit met een fantastische trap. Bercovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Duta verovert de bal door een tackle van achteren. Duta passt de bal in één keer door. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Bacceliere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RTS Rado-West - Vexel 1:1

19e minuut.
Plitica is nu in balbezit. Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Plitica begaat een overtreding. Plitica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 52%, Vexel 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RTS Rado-West - Vexel 1:1

48e minuut.
Villena passt de bal met de wreef. Lejman rent richting de bal. Lejman passt de bal in één keer door. Janišek rent richting de bal. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Orta geeft de bal voor. Inworp. Villena met een snelle inworp. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Genchoff. Stancu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lejman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena speelt de bal door. Stancu is nu in balbezit. Stancu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Conti rent richting de bal. Conti geeft een lange en hoge pass. Janišek heeft problemen om de bal te vangen. Janišek schiet op doel. Bercovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 43%, Vexel 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RTS Rado-West - Vexel 1:1