Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.079
  • Stadion: TD Garden
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4209
Boston Witchers Lambada Choroszcz
433 Tactiek 2007_1
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Zevallos de bal. Nicito bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicito passt de bal in één keer door. Simonnet is nu in balbezit. Simonnet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Mularczyk rent richting de bal. Carino is nu in balbezit. Carino met een sublieme pass. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chapiquije met de inworp. Zdrzałek met een sublieme pass. Lobató rent richting de bal. Lobató geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Simonnet met een sublieme pass. Lobató rent richting de bal. Lobató passt de bal in één keer door. Řehoř rent richting de bal. Řehoř draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cichacki rent richting de bal. Domi onderschept slim de pass. Székely rent richting de bal. Székely schiet op doel. Smotarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - Lambada Choroszcz 1:0

30e minuut.
Zdrzałek kopt de bal weg. Klungelig pakt Lobató de bal. Lobató speelt de bal door. Simonnet rent richting de bal. Simonnet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Zevallos is nu in balbezit. Nicito maakt een afschuwelijke overtreding. Nicito krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 56%, Lambada Choroszcz 44%.
Boston Witchers - Lambada Choroszcz 1:0

47e minuut.
Vintilă kopt de bal weg. Zdrzałek is nu in balbezit. Zdrzałek speelt de bal door. Simonnet rent richting de bal. Simonnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boston Witchers - Lambada Choroszcz 1:1

49e minuut.
Daar is Simonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobató speelt de bal door. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă geeft de bal voor. Lobató springt en kopt de bal. Delussu bokst de bal weg. Simonnet springt en kopt de bal. Delussu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pujie komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Chapiquije is nu in balbezit. Chapiquije geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mularczyk de bal onder controle te krijgen. Zdrzałek geeft de bal voor. Simonnet springt en kopt de bal. Delussu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Zdrzałek met een snelle inworp. Vintilă speelt de bal door. Lobató heeft problemen om de bal te vangen. Lobató geeft een hoge lob. Pujie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gregowski speelt de bal door. Zevallos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicito. Nicito krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Ramos kopt de bal weg. Zdrzałek probeert naar een medespeler te passen. Lobató rent richting de bal. Lobató haalt uit met een fantastische trap. Delussu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - Lambada Choroszcz 1:2

85e minuut.
Zevallos met een sublieme pass. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi geeft de bal voor. Székely springt en kopt de bal. Smotarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boston Witchers - Lambada Choroszcz 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 68%, Lambada Choroszcz 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boston Witchers - Lambada Choroszcz 2:2