Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Dzierżążnia wiki team
Sousa Tactiek 352
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 58
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


11e minuut.
Nistro met de inworp. Fazilet rent richting de bal. Fazilet geeft een hoge lob. Bolero krijgt zijn hoofd ertegen. Nedeljković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - wiki team 0:1

13e minuut.
del Bosque met een sublieme pass. Fazilet geeft een lange en hoge pass. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - wiki team 0:2

25e minuut.
Bolero speelt de bal door. Tano is nu in balbezit. Shirinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirinyan passt de bal in één keer door. Fazilet geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nistro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vähk geeft een hoge lob. Daar is Sevastakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolero is nu in balbezit. Bolero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Riesner is nu in balbezit. Riesner geeft een lange en hoge pass. Răileanu heeft problemen om de bal te vangen. Duszak rent richting de bal. Duszak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wolwowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hoksa de bal. Tano is nu in balbezit. Tano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guerra de bal onder controle te krijgen. Nedeljković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 70%, wiki team 30%.
LZS Dzierżążnia - wiki team 0:2

47e minuut.
de Feller onderschept slim de pass. de Feller met een sublieme pass. Duszak is nu in balbezit. Duszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - wiki team 1:2

50e minuut.
Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een hoge lob. Vähk heeft problemen om de bal te vangen. Vähk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
de Feller geeft een hoge lob. Michalczuk speelt de bal door. Wolwowicz met een sublieme pass. Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Duszak kopt de bal weg. Nistro rent richting de bal. Nistro probeert naar een medespeler te passen. Bolero rent richting de bal. Bolero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Maczó de bal. Răileanu rent richting de bal. Vähk met een sublieme pass. Răileanu heeft problemen om de bal te vangen. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. Agorreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Dzierżążnia - wiki team 2:2

67e minuut.
Fagerås passt de bal in één keer door. Răileanu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Maczó ... Strafschop! Maczó krijgt een gele kaart. Răileanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duszak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agorreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås passt de bal met de wreef. Răileanu rent richting de bal. Răileanu schiet op doel. Agorreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Riesner geeft een lange en hoge pass. Sevastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero verovert de bal door een tackle van achteren. Bolero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - wiki team 2:3

87e minuut.
Hoksa met een sublieme pass. Tano probeert naar een medespeler te passen. Bolero is nu in balbezit. Bolero schiet op doel. Nedeljković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - wiki team 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 56%, wiki team 44%.
LZS Dzierżążnia - wiki team 2:4