Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Victoria Miały RUMIA JANOWO
Viktoria Tactiek MOJE
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Gągoł onderschept slim de pass. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Moldovan heeft problemen om de bal te vangen. Moldovan passt de bal in één keer door. Stamatović onderschept slim de pass. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap. MacMurdoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wideradzki is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moldovan zal de hoekschop nemen. Ryckeghem krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - RUMIA JANOWO 1:0

14e minuut.
Pintea passt de bal in één keer door. Mikruta heeft problemen om de bal te vangen. Mikruta probeert naar een medespeler te passen. Nunès rent richting de bal. Nunès draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cymański trapt de bal weg van het doel. Kačný kopt de bal weg. Nunès is nu in balbezit. Nunès draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gągoł onderschept slim de pass. Gągoł geeft een hoge lob. Toom kopt de bal weg. Nunès is nu in balbezit. Nunès draait met de bal, schiet en ... Cymański bokst de bal weg.

19e minuut.
Perebinha passt de bal in één keer door. Gągoł is nu in balbezit. Gągoł passt de bal zonder na te denken. Hesp heeft problemen om de bal te vangen. Hesp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Gągoł passt de bal in één keer door. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Gągoł geeft de bal voor. Hesp springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nunès is nu in balbezit. Peñaranda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nunès is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Gągoł neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Alves passt de bal zonder na te denken. Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki passt de bal zonder na te denken. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gągoł geeft een hoge lob. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea passt de bal met de wreef. Daar is Nunès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunès draait met de bal, schiet en ... Cymański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Victoria Miały - RUMIA JANOWO 1:1

42e minuut.
Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzuolo onderschept slim de pass. Marzuolo probeert naar een medespeler te passen. Hesp rent richting de bal. Hesp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan verovert de bal door een tackle van achteren. Moldovan speelt de bal door. Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Victoria Miały 60%, RUMIA JANOWO 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Victoria Miały - RUMIA JANOWO 1:1

47e minuut.
Mikruta speelt de bal door. Alves is nu in balbezit. Alves passt de bal zonder na te denken. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki haalt uit met een fantastische trap. MacMurdoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Gągoł geeft de bal voor. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hesp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gągoł legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Pintea rent richting de bal. Pintea passt de bal zonder na te denken. Mikruta geeft een hoge lob. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp haalt uit met een fantastische trap. Cymański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrinec heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - RUMIA JANOWO 1:2

56e minuut.
Toom is nu in balbezit. Toom geeft de bal voor. Daar is Kačný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačný met een sublieme pass. Gągoł geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Valenari is nu in balbezit. Valenari geeft een hoge lob. Wideradzki springt en kopt de bal. Marzuolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacMurdoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Victoria Miały - RUMIA JANOWO 2:2

69e minuut.
Peñaranda geeft de bal voor. Pintea kopt de bal weg. Klungelig pakt Toom de bal. Hesp is nu in balbezit. Hesp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Chiculiţă passt de bal in één keer door. Pintea is nu in balbezit. Pintea passt de bal in één keer door. Nunès bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunès haalt uit met een fantastische trap. Cymański bokst de bal weg.

80e minuut.
Nunès bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koszora. Nunès raakt geblesseerd tijdens het duel. Kačný zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nunès maakt een snoekduik en kopt de bal. Cymański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Toom de bal. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp schiet op doel. Na een snelle pass probeert Toom de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gągoł met een sublieme pass. Pintea heeft problemen om de bal te vangen. Pintea passt de bal met de wreef. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp draait met de bal, schiet en ... Cymański bokst de bal weg.

84e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă speelt de bal door. Nunès bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunès haalt uit met een fantastische trap. Cymański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - RUMIA JANOWO 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Victoria Miały 63%, RUMIA JANOWO 37%.
Ks Victoria Miały - RUMIA JANOWO 2:3