Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Mościska Brakuje Nam Jednego
Nowa Testowa Tactiek Eksperyment2
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
45.3 gemiddelde waardering 41.8
good Schieten average
adequate Passen good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Gnatkowski is nu in balbezit. Gnatkowski geeft een hoge lob. Kapoli is nu in balbezit. Kapoli geeft een lange en hoge pass. Bechuano springt en kopt de bal. Czaplewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kapoli speelt de bal door. Chmielak rent richting de bal. Chmielak passt de bal met de wreef. Bechuano rent richting de bal. Bechuano schiet op doel. Czaplewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Czaplewski niet meer kan verder spelen. Liikkavainen komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Klungelig pakt Lobeiras de bal. Lobeiras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aranha de bal. Lobeiras onderschept slim de pass. Lobeiras geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vladislav probeert de bal met de borst te controleren. Kambur probeert naar een medespeler te passen. Kazimierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczak schiet op doel. Gnatkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Brakuje Nam Jednego 1:0

28e minuut.
Chanowski is nu in balbezit. Chanowski passt de bal zonder na te denken. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Brakuje Nam Jednego 2:0

39e minuut.
Andrzejewski geeft een lange en hoge pass. Yukarı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paşazadə. Yukarı raakt geblesseerd tijdens het duel. Kazimierczak komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Vũ Minh is nu in balbezit. Aranha is nu in balbezit. Lobeiras begaat een overtreding. Lobeiras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 30%, Brakuje Nam Jednego 70%.
AC Mościska - Brakuje Nam Jednego 2:0

46e minuut.
Lebas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Adışen komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Frade speelt de bal door. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen passt de bal zonder na te denken. Bechuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechuano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Alancewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Bechuano de bal. Gnatkowski is nu in balbezit. Adışen is nu in balbezit. Adışen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 42%, Brakuje Nam Jednego 58%.
AC Mościska - Brakuje Nam Jednego 2:0