Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.080
  • Stadion: AC Razer Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 15398
AC Razer MG Huragan
NOWA Tactiek podstawa
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 63.4
very good Schieten formidable
good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


10e minuut.
Rizo geeft een lange en hoge pass. Gomes Silva rent richting de bal. Changping tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Changping krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Abbaszadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł geeft de bal voor. Beaucourt maakt een snoekduik en kopt de bal. Parolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Beaucourt passt de bal met de wreef. Karakostas is nu in balbezit. Rizo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karakostas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Karakostas kan niet meer verder spelen. Meca komt het veld opgelopen. Rozmysł wilt de vrije trap nemen. Hüralp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Castagnet de bal. Calvo is nu in balbezit. Trivizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - MG Huragan 0:1

20e minuut.
Meca passt de bal zonder na te denken. Raguseo geeft de bal voor. Abbaszadə is nu in balbezit. Beaucourt onderschept slim de pass. Beaucourt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Minulescu geeft de bal voor. Raguseo rent richting de bal. Raguseo passt de bal in één keer door. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rizo geeft de bal voor. Minulescu kopt de bal weg. Gomes Silva probeert de bal met de borst te controleren. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Parolo onderschept slim de pass. Parolo geeft een hoge lob. Dávila kopt de bal weg. Calvo is nu in balbezit. Calvo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carau speelt de bal door. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila met een sublieme pass. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 54%, MG Huragan 46%.
AC Razer - MG Huragan 0:1

47e minuut.
Inworp. Salvidio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomes Silva is nu in balbezit. Changping verovert de bal door een tackle van achteren. Changping geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Salvidio rent richting de bal. Raguseo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salvidio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rizo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dávila probeert de bal met de borst te controleren. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rusanen met een sublieme pass. Changping is nu in balbezit. Gomes Silva begaat een overtreding. Gomes Silva krijgt een gele kaart. Changping is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rizo met een snel genomen vrije trap. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Trivizas onderschept slim de pass. Rozmysł is nu in balbezit. Carau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Carau naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Salvidio is nu in balbezit. Raguseo verovert de bal door een tackle van achteren. Raguseo geeft de bal voor. Meca is nu in balbezit. Meca haalt uit met een fantastische trap. Hüralp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva passt de bal in één keer door. Rozmysł heeft problemen om de bal te vangen. Rozmysł geeft een lange en hoge pass. Beaucourt krijgt zijn hoofd ertegen. Hüralp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castagnet. Calvo raakt geblesseerd tijdens het duel. Quercini komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dávila passt de bal met de wreef. Changping is nu in balbezit. Changping passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Calvo de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Dyowe Roig komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Bełzowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bełzowski geeft een lange en hoge pass. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł geeft een hoge lob. Hüralp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Dyowe Roig verovert de bal door een tackle van achteren. Rozmysł speelt de bal door. Meca heeft problemen om de bal te vangen. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ... Hüralp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 59%, MG Huragan 41%.
AC Razer - MG Huragan 0:1