Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.080
  • Stadion: Modrzewianka
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 19007
Modrzewianka Dziekanowice FC MARIOLCIA
523 Tactiek FORZA
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
39.7 gemiddelde waardering 52
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Márquez speelt de bal door. Ilıcalı rent richting de bal. Ilıcalı geeft een lange en hoge pass. Kostrubski controleert de bal met de borst. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:1

6e minuut.
Derdiyok rent richting de bal. Derdiyok geeft een lange en hoge pass. Niţu is nu in balbezit. Niţu schiet op doel. Goetzinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:2

10e minuut.
Glon met de inworp. Durmaz probeert naar een medespeler te passen. Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Tzanetakis rent richting de bal. Niţu onderschept slim de pass. Niţu probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Menéndez de bal. Menéndez passt de bal zonder na te denken. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Goetzinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:3

16e minuut.
Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki passt de bal met de wreef. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:4

20e minuut.
Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez passt de bal met de wreef. Grosicki met een sublieme pass. Niţu is nu in balbezit. Niţu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Goetzinger trapt de bal weg van het doel. Derdiyok kopt de bal weg. Glon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niţu de bal. Niţu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Grosicki is nu in balbezit. Grosicki geeft een lange en hoge pass. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:5

29e minuut.
Klungelig pakt Kreynes de bal. Kreynes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rabanada de bal. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Goetzinger bokst de bal weg. Vida is nu in balbezit. Niţu onderschept slim de pass. Niţu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:6

38e minuut.
Menéndez verovert de bal door een tackle van achteren. Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel. Goetzinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:7

39e minuut.
Ba speelt de bal door. Inworp. Glon met een snelle inworp. Durmaz rent richting de bal. Durmaz geeft een hoge lob. Goetzinger bokst de bal weg. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewianka Dziekanowice 71%, FC MARIOLCIA 29%.
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:7

46e minuut.
Trung Kiên komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Goetzinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:8

50e minuut.
Menéndez passt de bal zonder na te denken. Glon met een sublieme pass. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Goetzinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:9

51e minuut.
Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon passt de bal zonder na te denken. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rabanada de bal onder controle te krijgen. Goetzinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Scherfke geeft een hoge lob. Trung Kiên heeft problemen om de bal te vangen. Trung Kiên geeft de bal voor. Grosicki geeft een hoge lob. Niţu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Kostrubski de bal onder controle te krijgen. Trung Kiên speelt de bal door. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kostrubski de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Glon is nu in balbezit. Glon passt de bal zonder na te denken. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu schiet op doel. Goetzinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wadoń geeft een lange en hoge pass. Niţu kopt de bal weg. Kostrubski heeft problemen om de bal te vangen. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Goetzinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:10

63e minuut.
Glon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trung Kiên met een sublieme pass. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:11

67e minuut.
Ilıcalı is nu in balbezit. Ilıcalı geeft de bal voor. Vida bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu onderschept slim de pass. Niţu haalt uit met een fantastische trap. Goetzinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Márquez kopt de bal weg. Daar is Glon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glon passt de bal zonder na te denken. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu schiet op doel. Goetzinger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:12

72e minuut.
Trung Kiên probeert naar een medespeler te passen. Menéndez speelt de bal door. Grosicki rent richting de bal. Grosicki geeft een hoge lob. Kostrubski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Văn Vũ komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Tzanetakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Kiên passt de bal in één keer door. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Goetzinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Glon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Văn Vũ de bal. Vida is nu in balbezit. Văn Vũ onderschept slim de pass. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Menéndez met een sublieme pass. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki passt de bal met de wreef. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Trung Kiên speelt de bal door. Grosicki rent richting de bal. Grosicki passt de bal in één keer door. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Glon met de inworp. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ passt de bal in één keer door. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewianka Dziekanowice 74%, FC MARIOLCIA 26%.
Modrzewianka Dziekanowice - FC MARIOLCIA 0:13