Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.081
  • Stadion: kocił czarownic
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12234
LZS > Lipa MATEUSZ I BARTOSZ
lipa Tactiek teraz do boju
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
56.6 gemiddelde waardering 57.3
formidable Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Kubisztal rent richting de bal. Brożek begaat een overtreding. Kubisztal raakt geblesseerd tijdens het duel. Cysarz met een snel genomen vrije trap. Zygmunt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Gadelha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadelha met een sublieme pass. Damiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiano geeft een hoge lob. Neves maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 1:0

17e minuut.
Gdyński heeft problemen om de bal te vangen. Bartolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolić passt de bal zonder na te denken. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cysarz is nu in balbezit. Cysarz passt de bal zonder na te denken. Daar is Dymecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymecki geeft een hoge lob. Kubisztal maakt een snoekduik en kopt de bal. Turmiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Wybraniec rent richting de bal. Zambrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrzycki geeft een hoge lob. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kalkar is nu in balbezit. Kalkar geeft een hoge lob. Peresada geeft een lange en hoge pass. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS > Lipa 44%, MATEUSZ I BARTOSZ 56%.
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 1:0

46e minuut.
Gdyński heeft problemen om de bal te vangen. Gdyński passt de bal zonder na te denken. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... Turmiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 2:0

48e minuut.
Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grealish de bal. Gdyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Bodiroga kopt de bal weg. Dymecki rent richting de bal. Dymecki met een sublieme pass. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Gordo geeft een lange en hoge pass. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt passt de bal met de wreef. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zygmunt geeft een hoge lob. Bartolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisztal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 3:0

62e minuut.
Gadelha is nu in balbezit. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Turmiński trapt de bal weg. Zambrzycki kopt de bal weg. Gdyński rent richting de bal. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal draait met de bal, schiet en ... Turmiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Zygmunt speelt de bal door. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki geeft een hoge lob. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bodiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodiroga geeft de bal voor. Kubisztal kopt de bal weg. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt schiet op doel. Turmiński bokst de bal weg.

84e minuut.
Cysarz passt de bal in één keer door. Daar is Dymecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymecki met een sublieme pass. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Damiano rent richting de bal. Damiano probeert naar een medespeler te passen. Neves rent richting de bal. Neves draait met de bal, schiet en ... Ban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS > Lipa 38%, MATEUSZ I BARTOSZ 62%.
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 3:0