Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga V.081
  • Stadion: Huta City Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13202
Huta City GM
Nowa 433 Tactiek gm2
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37 gemiddelde waardering 56.5
matig Schieten uitstekend
goed Passen goed
matig Verdedigen solide


6e minuut.
Wagenhaus onderschept slim de pass. Wagenhaus geeft de bal voor. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski schiet op doel. Kaczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - GM 0:1

15e minuut.
Culebras geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagrov met een snelle inworp. Klungelig pakt Janović de bal. Janović haalt uit met een fantastische trap. Kriss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Remiś kopt de bal weg. Daar is Plouhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubała rent richting de bal. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski haalt uit met een fantastische trap. Kaczka bokst de bal weg.

29e minuut.
Cubała verovert de bal door een tackle van achteren. Strzyżowski rent richting de bal. Cubała is nu in balbezit. Cubała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Domaszewicz geeft een hoge lob. Inworp. Hermansson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiś geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huta City 64%, GM 36%.
Huta City - GM 0:1

49e minuut.
Bunić geeft een lange en hoge pass. Gorzelak rent richting de bal. Strzyżowski verovert de bal door een tackle van achteren. Strzyżowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - GM 0:2

52e minuut.
Bagrov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janović probeert de bal met de borst te controleren. Jóźwiak met een sublieme pass. Strzyżowski is nu in balbezit. Strzyżowski schiet op doel. Kaczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Cubała probeert naar een medespeler te passen. Plouhar is nu in balbezit. Strzyżowski verovert de bal door een tackle van achteren. Strzyżowski draait met de bal, schiet en ... Kaczka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jóźwiak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gierbulewicz de bal onder controle te krijgen. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski schiet op doel. Kaczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - GM 0:3

70e minuut.
Bagrov met een sublieme pass. Wagenhaus rent richting de bal. Wagenhaus geeft de bal voor. Remiś is nu in balbezit. Remiś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Wagenhaus rent richting de bal. Wagenhaus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jóźwiak de bal. Jóźwiak geeft een hoge lob. Hermansson kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cubała passt de bal zonder na te denken. Daar is Hermansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermansson geeft een lange en hoge pass. Domaszewicz probeert de bal aan de voet te houden. Remiś krijgt zijn hoofd ertegen. Kaczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Jóźwiak passt de bal zonder na te denken. Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Plouhar rent richting de bal. Cubała onderschept slim de pass. Cubała draait met de bal, schiet en ... Kaczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Đolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski verovert de bal door een tackle van achteren. Strzyżowski passt de bal in één keer door. Remiś is nu in balbezit. Remiś draait met de bal, schiet en ... Kaczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huta City 67%, GM 33%.
Huta City - GM 0:3