Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dymitrów Duży Devils Korea
1_skrzydło Tactiek DevilsDD
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
53.5 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Micciche is nu in balbezit. Fąk verovert de bal door een tackle van achteren. Fąk passt de bal in één keer door. Pichokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichokov schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Rodighiéro verovert de bal door een tackle van achteren. Alancewicz onderschept slim de pass. Alancewicz geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel. Šurkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. Kutryb kopt de bal weg. Klungelig pakt Bielikowski de bal. Bielikowski geeft een hoge lob. Ratajczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Fąk geeft een hoge lob. Mititelu rent richting de bal. Mititelu geeft een lange en hoge pass. Rodighiéro is nu in balbezit. Rodighiéro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Darnowski probeert naar een medespeler te passen. Fąk is nu in balbezit. Fąk speelt de bal door. Pichokov rent richting de bal. Pichokov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 51%, Devils Korea 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dymitrów Duży - Devils Korea 0:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmigiel komt het veld opgelopen. Fras komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Fąk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski is nu in balbezit. Garus onderschept slim de pass. Garus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Šurkus speelt de bal door. Felix kopt de bal weg. Maasepp kan de bal niet met de borst controleren. Maasepp geeft een lange en hoge pass. Szmigiel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 43%, Devils Korea 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dymitrów Duży - Devils Korea 0:0