Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.081
  • Stadion: LZS Knapy Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10935
LZS Knapy Torpedo Dąbrowa Górnicza
knp1 Tactiek xd
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 46.3
adequate Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Ursuţ geeft een hoge lob. Inworp. Kułyk met een snelle inworp. Lemma geeft een hoge lob. Predić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lemma met een sublieme pass. Beldibi rent richting de bal. Beldibi passt de bal zonder na te denken. Predić bereikt de bal nog maar net als eerste. Predić haalt uit met een fantastische trap. Skoraszewski bokst de bal weg.

14e minuut.
Schabowy geeft de bal voor. Lemma heeft problemen om de bal te vangen. Lemma passt de bal in één keer door. Beldibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldibi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tâlvan kan de bal niet met de borst controleren. Beldibi rent richting de bal. Met opzet legt Tâlvan zijn tegenspeler op de grond. Tâlvan krijgt een gele kaart. Beldibi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lodewijckx wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Knapy 55%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Knapy - Torpedo Dąbrowa Górnicza 0:0

51e minuut.
Tâlvan met een sublieme pass. Sybis rent richting de bal. Sybis probeert naar een medespeler te passen. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ursuţ controleert de bal met de borst. Beldibi rent richting de bal. Udod is nu in balbezit. Beldibi verovert de bal door een tackle van achteren. Beldibi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salemi komt het veld opgelopen. Kośmicki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kułyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodewijckx rent richting de bal. Lodewijckx passt de bal met de wreef. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Macharski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski passt de bal zonder na te denken. Sybis is nu in balbezit. Sybis geeft een hoge lob. Biancheri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:0

80e minuut.
Lautiainen komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Inworp. Colombini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Knapy 48%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 52%.
LZS Knapy - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:0