Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Donkeys Magic Manurewa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Murray rent richting de bal. Murray geeft een hoge lob. Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Donkeys - Magic Manurewa 1:0

4e minuut.
Donoso rent richting de bal. Richards onderschept slim de pass. Richards passt de bal zonder na te denken. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Donoso probeert naar een medespeler te passen. Pincer heeft problemen om de bal te vangen. Power rent richting de bal. Pincer verovert de bal door een tackle van achteren. Pincer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
McKeown rent richting de bal. McKeown passt de bal met de wreef. Hay is nu in balbezit. Ross onderschept slim de pass. Ross haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Cain is nu in balbezit. Simpson rent richting de bal. Simpson geeft een lange en hoge pass. Pincer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincer draait met de bal, schiet en ... Pereto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Donkeys - Magic Manurewa 1:1

28e minuut.
Knight kopt de bal weg. Pincer rent richting de bal. Leauai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leauai krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ross onderschept slim de pass. McKeown bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ... Stanton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Pincer is nu in balbezit. Leauai is nu in balbezit. Pincer onderschept slim de pass. Pincer draait met de bal, schiet en ... Pereto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Donkeys - Magic Manurewa 1:2

44e minuut.
McKeown is nu in balbezit. McKeown probeert naar een medespeler te passen. Ropati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ross maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Donkeys 47%, Magic Manurewa 53%.
Royal Donkeys - Magic Manurewa 1:2

52e minuut.
Knight kopt de bal weg. Pincer bereikt de bal nog maar net als eerste. Searle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Searle krijgt een gele kaart. Pincer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Knight met een snel genomen vrije trap. Dixon maakt een snoekduik en kopt de bal. Pereto bokst de bal weg. Fien bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Hawksbey met een sublieme pass. Knight is nu in balbezit. Knight passt de bal in één keer door. Pincer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Donkeys - Magic Manurewa 1:3

73e minuut.
Donoso onderschept slim de pass. Donoso passt de bal met de wreef. Pincer is nu in balbezit. Pincer draait met de bal, schiet en ... Pereto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Power is nu in balbezit. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincer bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso is nu in balbezit. Donoso schiet op doel. Pereto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Donkeys 58%, Magic Manurewa 42%.
Royal Donkeys - Magic Manurewa 1:3