Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Donkeys Fierce Wolves
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Welch met een sublieme pass. Leauai rent richting de bal. Laus verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Welch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Miller probeert de bal aan de voet te houden. Murray is nu in balbezit. Murray met een sublieme pass. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Richards passt de bal in één keer door. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden speelt de bal door. Gibbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Richards heeft problemen om de bal te vangen. Almendra is nu in balbezit. Almendra passt de bal zonder na te denken. Gibbs is nu in balbezit. Gibbs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Donkeys - Fierce Wolves 0:1

45e minuut.
Ferris geeft de bal voor. Klungelig pakt Ross de bal. McAllister is nu in balbezit. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Donkeys 60%, Fierce Wolves 40%.
Royal Donkeys - Fierce Wolves 0:1

46e minuut.
Ferris bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra verovert de bal door een tackle van achteren. Almendra probeert naar een medespeler te passen. Laus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Van Steeden is nu in balbezit. McAllister rent richting de bal. McKeown bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel. Vanat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Welch rent richting de bal. Welch geeft de bal voor. Daar is Ferris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almendra is nu in balbezit. Almendra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Searle kopt de bal weg. Murray rent richting de bal. McKeown geeft de bal voor. Cain is nu in balbezit. Cain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ross is nu in balbezit. Ross speelt de bal door. McKeown rent richting de bal. McKeown haalt uit met een fantastische trap. Vanat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Donkeys - Fierce Wolves 1:1

81e minuut.
McAllister passt de bal zonder na te denken. Laus heeft problemen om de bal te vangen. Laus passt de bal in één keer door. Gibbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ferris speelt de bal door. Richards rent richting de bal. Richards speelt de bal door. Cain is nu in balbezit. Cain speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Donkeys 51%, Fierce Wolves 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Donkeys - Fierce Wolves 1:1