Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Burst Great Snakes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor met een sublieme pass. De Bruin is nu in balbezit. Davenport is nu in balbezit. Davenport geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dawson kan de bal niet met de borst controleren. Dawson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Burst - Great Snakes 1:0

4e minuut.
Petherick met een snelle inworp. Darlington bereikt de bal nog maar net als eerste. Davenport is nu in balbezit. Darlington onderschept slim de pass. Darlington geeft een hoge lob. Paal!

6e minuut.
Jack bereikt de bal nog maar net als eerste. Jack passt de bal zonder na te denken. Melville probeert de bal aan de voet te houden. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Taylor onderschept slim de pass. Freebairn rent richting de bal. Freebairn met een sublieme pass. Daar is Ottley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calm Burst - Great Snakes 1:1

25e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Shipley verovert de bal door een tackle van achteren. Bult bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson onderschept slim de pass. Dawson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dawson verovert de bal door een tackle van achteren. Freebairn onderschept slim de pass. Darlington is nu in balbezit. Ottley is nu in balbezit. Ottley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Crow geeft een lange en hoge pass. Daar is Ottley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pincer is nu in balbezit. Darlington rent richting de bal. Darlington draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Burst 63%, Great Snakes 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Burst - Great Snakes 1:1

53e minuut.
Melville is nu in balbezit. Dawson onderschept slim de pass. Dawson met een sublieme pass. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Burson probeert naar een medespeler te passen. Pincer probeert naar een medespeler te passen. Morrison rent richting de bal. Ottley onderschept slim de pass. Ottley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wiseman verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor is nu in balbezit. Taylor met een sublieme pass. Darlington rent richting de bal. Darlington schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Burst 52%, Great Snakes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Burst - Great Snakes 1:1