Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Wolves Magic Suburbs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Anthopoulos passt de bal met de wreef. Laus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus passt de bal met de wreef. Gibbs is nu in balbezit. Gibbs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Wolves - Magic Suburbs 1:0

21e minuut.
Richards probeert naar een medespeler te passen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin passt de bal met de wreef. Daar is Van Dyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Dyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Almendra rent richting de bal. Almendra passt de bal in één keer door. Gibbs is nu in balbezit. Gibbs haalt uit met een fantastische trap. Mann probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Haddleton heeft problemen om de bal te vangen. Haddleton speelt de bal door. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin onderschept slim de pass. Martin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Wolves 46%, Magic Suburbs 54%.
Fierce Wolves - Magic Suburbs 1:0

54e minuut.
Daar is Laus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laus passt de bal zonder na te denken. Haddleton probeert naar een medespeler te passen. Gibbs rent richting de bal. Gibbs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Haddleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus onderschept slim de pass. Laus passt de bal zonder na te denken. Gibbs is nu in balbezit. Gibbs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Wolves - Magic Suburbs 2:0

61e minuut.
Van Dyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyk probeert naar een medespeler te passen. Shelley heeft problemen om de bal te vangen. Van Dyk verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Shelley bereikt de bal nog maar net als eerste. Matai onderschept slim de pass. Matai speelt de bal door. Van Dyk rent richting de bal. Van Dyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Wolves - Magic Suburbs 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Wolves 38%, Magic Suburbs 62%.
Fierce Wolves - Magic Suburbs 2:1