Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Suburbs Magic Manurewa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Garland rent richting de bal. Garland passt de bal zonder na te denken. Boyd is nu in balbezit. Pincer is nu in balbezit. Pincer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Richards verovert de bal door een tackle van achteren. Richards passt de bal zonder na te denken. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ... Hay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Daar is Simpson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson begaat een overtreding. Simpson krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Simpson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stanton met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Chadwick de bal. Chadwick met een sublieme pass. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Townsend met een snelle inworp. Knight is nu in balbezit. Knight probeert naar een medespeler te passen. Pincer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincer schiet op doel. Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Hawksbey is nu in balbezit. Mika onderschept slim de pass. Simpson maakt een afschuwelijke overtreding. Simpson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Boyd geeft de bal voor. Inworp. Yardly met een snelle inworp. Donoso heeft problemen om de bal te vangen. Donoso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mika met de inworp. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... Garland springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ropati rent richting de bal. Ropati geeft een hoge lob. Inworp. Mika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Suburbs 38%, Magic Manurewa 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Suburbs - Magic Manurewa 0:0

53e minuut.
Townsend geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matai met de inworp. Martin rent richting de bal. Martin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hawksbey geeft de bal voor. Yardly is nu in balbezit. Yardly geeft de bal voor. Pincer is nu in balbezit. Pincer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Chadwick kan de bal niet met de borst controleren. Chadwick met een sublieme pass. Pincer rent richting de bal. Daar is Pincer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pincer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Suburbs - Magic Manurewa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Suburbs 44%, Magic Manurewa 56%.
Magic Suburbs - Magic Manurewa 0:1