Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Burst Stokes Falcons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Dawson is nu in balbezit. Tamake tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dawson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dawson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ropati rent richting de bal. Falloon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falloon probeert naar een medespeler te passen. McNeill verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Hickey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anderson. Anderson krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tamake verovert de bal door een tackle van achteren. Tamake met een sublieme pass. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Morrison de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Burson rent richting de bal. Burson geeft een lange en hoge pass. Dawson kopt de bal weg. Daar is Warwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warwood geeft de bal voor. Knight bokst de bal weg. Lang is nu in balbezit. Wiseman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anderson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Robertson rent richting de bal. Robertson geeft de bal voor. Daar is Dawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Burst - Stokes Falcons 0:1

32e minuut.
Klungelig pakt McNeill de bal. Dawson verovert de bal door een tackle van achteren. Dawson met een sublieme pass. Shipley is nu in balbezit. Shipley haalt uit met een fantastische trap. Jackman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Dawson haalt uit met een fantastische trap. Fahey heeft problemen om de bal te vangen. McNeill rent richting de bal. Shipley onderschept slim de pass. Shipley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Falloon met een sublieme pass. Ropati probeert de bal aan de voet te houden. Tamake is nu in balbezit. Dawson onderschept slim de pass. Dawson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dawson kopt de bal weg. Van Gog rent richting de bal. Van Gog geeft een hoge lob. Lang rent richting de bal. Lang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Burst 58%, Stokes Falcons 42%.
Calm Burst - Stokes Falcons 0:1

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Warwood de bal onder controle te krijgen. McNeill geeft een hoge lob. Daar is Pincer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Burst - Stokes Falcons 0:2

61e minuut.
Jackman met een harde bal richting middenveld. McNeill speelt de bal door. Warwood is nu in balbezit. Warwood geeft een lange en hoge pass. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Robertson is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tamake rent richting de bal. Hickey onderschept slim de pass. Ropati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ropati krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Pincer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hickey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickey passt de bal met de wreef. Dawson is nu in balbezit. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Burst 45%, Stokes Falcons 55%.
Calm Burst - Stokes Falcons 0:2