Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Beets fc dack
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Allen verovert de bal door een tackle van achteren. Allen passt de bal in één keer door. Legg is nu in balbezit. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Deacon controleert de bal met de borst. Inworp. Deacon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allen rent richting de bal. Allen geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Legg rent richting de bal. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen rent richting de bal. Legg rent richting de bal. Legg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Barlow speelt de bal door. Warwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwood passt de bal zonder na te denken. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Gliznitskof de bal. Barlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlow geeft de bal voor. Murray rent richting de bal. Murray haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Beets 35%, fc dack 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Beets - fc dack 0:0

84e minuut.
Wiki met een snelle inworp. O`Donoghue bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Donoghue passt de bal zonder na te denken. Allen rent richting de bal. Allen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Van Steeden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davis met een snelle inworp. Warwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwood haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Beets 40%, fc dack 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Beets - fc dack 0:0