Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Wanderers Shameful Beets
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tomes rent richting de bal. Bell rent richting de bal. Tomes verovert de bal door een tackle van achteren. Tomes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - Shameful Beets 1:0

11e minuut.
Baholo probeert naar een medespeler te passen. Bell heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Tomes zijn tegenspeler op de grond. Tomes krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Deacon onderschept slim de pass. Legg is nu in balbezit. Legg probeert naar een medespeler te passen. Allen is nu in balbezit. Allen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaiapoi Wanderers - Shameful Beets 1:1

26e minuut.
Van Steeden met een sublieme pass. Klungelig pakt Tomes de bal. Tomes passt de bal in één keer door. Hore bereikt de bal nog maar net als eerste. Hore draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Wiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiki geeft de bal voor. Allen kan de bal niet met de borst controleren. Legg is nu in balbezit. Legg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Wanderers 55%, Shameful Beets 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaiapoi Wanderers - Shameful Beets 1:1

55e minuut.
Tomes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mannering komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Baholo passt de bal in één keer door. Foster rent richting de bal. Foster passt de bal met de wreef. Legg bereikt de bal nog maar net als eerste. Legg haalt uit met een fantastische trap. Allen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

84e minuut.
Allen trapt de bal weg. Mannering kopt de bal weg. Allen probeert naar een medespeler te passen. Legg is nu in balbezit. Legg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mannering rent richting de bal. Mannering geeft een lange en hoge pass. Wilkinson kopt de bal weg. Legg is nu in balbezit. Legg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Wanderers 62%, Shameful Beets 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaiapoi Wanderers - Shameful Beets 1:1