Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Horses Bohemian Hammers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Poidevin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poidevin haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt McAlister de bal. McAlister schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Horses - Bohemian Hammers 1:0

6e minuut.
Marshall rent richting de bal. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Poidevin rent richting de bal. Poidevin haalt uit met een fantastische trap. Byrne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Horses - Bohemian Hammers 2:0

8e minuut.
Webster speelt de bal door. Poidevin rent richting de bal. Poidevin passt de bal in één keer door. Christie rent richting de bal. Christie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Horses - Bohemian Hammers 3:0

24e minuut.
Marshall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkins met een sublieme pass. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Horses - Bohemian Hammers 3:1

25e minuut.
Poidevin speelt de bal door. Christie is nu in balbezit. Chadwick maakt een afschuwelijke overtreding. Chadwick krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Freebairn passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Worsley met de inworp. McAlister bereikt de bal nog maar net als eerste. McAlister geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Horses 41%, Bohemian Hammers 59%.
Brave Horses - Bohemian Hammers 3:1

48e minuut.
Worsley geeft een lange en hoge pass. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie onderschept slim de pass. Poidevin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poidevin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Poidevin probeert naar een medespeler te passen. Christie is nu in balbezit. Berry is nu in balbezit. Christie verovert de bal door een tackle van achteren. Christie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Horses - Bohemian Hammers 4:1

61e minuut.
Webster onderschept slim de pass. Webster geeft een lange en hoge pass. Inworp. McAlister met een snelle inworp. Poidevin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sigmund speelt de bal door. McAlister rent richting de bal. McAlister geeft een lange en hoge pass. Christie rent richting de bal. Christie draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Horses 30%, Bohemian Hammers 70%.
Brave Horses - Bohemian Hammers 4:1