Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Wanderers fc dack
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Matthews geeft de bal voor. Warwood speelt de bal door. Foster probeert de bal aan de voet te houden. Bahr is nu in balbezit. Bahr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hughes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Foster de bal. Foster passt de bal met de wreef. Mannering is nu in balbezit. Mannering draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Barlow geeft een lange en hoge pass. Macdonald probeert de bal aan de voet te houden. Bahr rent richting de bal. Warwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - fc dack 0:1

20e minuut.
Astle rent richting de bal. Tomes onderschept slim de pass. Crowe is nu in balbezit. Tomes is nu in balbezit. Tomes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaiapoi Wanderers - fc dack 1:1

26e minuut.
Barlow passt de bal met de wreef. Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwood rent richting de bal. Warwood draait met de bal, schiet en ... Allen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Wanderers - fc dack 1:2

28e minuut.
Tietjens geeft een lange en hoge pass. Astle rent richting de bal. Astle passt de bal zonder na te denken. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Foster rent richting de bal. Bahr begaat een overtreding. Foster is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hughes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Van Dyk kopt de bal weg. Crowe heeft problemen om de bal te vangen. Tomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Clark kopt de bal weg. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster geeft een hoge lob. Mannering bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannering draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Wanderers 49%, fc dack 51%.
Kaiapoi Wanderers - fc dack 1:2

48e minuut.
Hughes rent richting de bal. Warwood verovert de bal door een tackle van achteren. Warwood passt de bal met de wreef. Daar is Bahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Considine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwood passt de bal met de wreef. Bahr is nu in balbezit. Bahr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Hughes rent richting de bal. Warwood rent richting de bal. Warwood passt de bal in één keer door. Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Astle is nu in balbezit. Tomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomes probeert naar een medespeler te passen. Mannering is nu in balbezit. Mannering draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Astle verovert de bal door een tackle van achteren. Astle passt de bal in één keer door. Bahr heeft problemen om de bal te vangen. Warwood is nu in balbezit. Warwood schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Flynn geeft een hoge lob. Inworp. Davis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warwood controleert de bal met de borst. Warwood haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Wanderers 66%, fc dack 34%.
Kaiapoi Wanderers - fc dack 1:2