Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Valley Great Gibbons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Dixon met de inworp. Cliff rent richting de bal. Cliff draait met de bal, schiet en ... Viertal bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Roza geeft de bal voor. Drumgoole is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van White. White krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Wilsons is nu in balbezit. Neill onderschept slim de pass. Neill passt de bal met de wreef. Oorschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Oorschot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Anthopoulos passt de bal in één keer door. Wilsons rent richting de bal. Wilsons haalt uit met een fantastische trap. Daar is Neill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cliff springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Hawks onderschept slim de pass. Anthopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Anthopoulos passt de bal zonder na te denken. Viertal rent richting de bal. Viertal geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Valley 51%, Great Gibbons 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Valley - Great Gibbons 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Foundoulakis de bal. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon passt de bal met de wreef. Cliff rent richting de bal. Cliff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Root is nu in balbezit. Root geeft de bal voor. White geeft een hoge lob. Wilsons rent richting de bal. Wilsons draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Valley 30%, Great Gibbons 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Valley - Great Gibbons 0:0