Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cashmere Crows Fiery Beets
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine is nu in balbezit. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Edge draait met de bal, schiet en ... Ingham probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Crows - Fiery Beets 1:0

14e minuut.
Gissing geeft een hoge lob. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal zonder na te denken. Gissing is nu in balbezit. Gissing geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wiseman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burson met de inworp. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Robben rent richting de bal. Burson onderschept slim de pass. Burson speelt de bal door. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Crows 46%, Fiery Beets 54%.
Cashmere Crows - Fiery Beets 1:0

54e minuut.
Wiseman geeft de bal voor. Inworp. Burson met een snelle inworp. Edge rent richting de bal. Edge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Crows - Fiery Beets 2:0

56e minuut.
Paston verovert de bal door een tackle van achteren. Paston probeert naar een medespeler te passen. Foundoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Foundoulakis is nu in balbezit. Robben bereikt de bal nog maar net als eerste. Robben probeert naar een medespeler te passen. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Campfens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Considine passt de bal in één keer door. Daar is Robben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robben probeert naar een medespeler te passen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Crow probeert naar een medespeler te passen. Ingham is nu in balbezit. Edge onderschept slim de pass. Mulligan is nu in balbezit. Mulligan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Crows 51%, Fiery Beets 49%.
Cashmere Crows - Fiery Beets 2:0