Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Technical Anvils Gallant Karori
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


31e minuut.
Inworp. Luck met de inworp. Cliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Cliff geeft een hoge lob. Mchenery kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gutteridge rent richting de bal. Gutteridge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Anvils - Gallant Karori 0:1

36e minuut.
Mchenery passt de bal zonder na te denken. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak geeft een hoge lob. Gutteridge rent richting de bal. Gutteridge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cliff speelt de bal door. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutteridge onderschept slim de pass. Gutteridge draait met de bal, schiet en ... Souter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Anvils - Gallant Karori 0:2

45e minuut.
Novak speelt de bal door. Gutteridge rent richting de bal. Gutteridge draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Souter de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Anvils - Gallant Karori 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Anvils 47%, Gallant Karori 53%.
Technical Anvils - Gallant Karori 0:3

54e minuut.
Novak passt de bal zonder na te denken. Cliff rent richting de bal. Cliff met een sublieme pass. Gutteridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutteridge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Beldham onderschept slim de pass. Beldham probeert naar een medespeler te passen. Bracken geeft een lange en hoge pass. Gutteridge rent richting de bal. Gutteridge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Anvils - Gallant Karori 0:4

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Batty de bal onder controle te krijgen. Cliff verovert de bal door een tackle van achteren. Cliff met een sublieme pass. Mchenery bereikt de bal nog maar net als eerste. Mchenery geeft een hoge lob. Newton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Shipley geeft de bal voor. Ross rent richting de bal. Batty is nu in balbezit. Batty passt de bal zonder na te denken. Courtney geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Anvils 60%, Gallant Karori 40%.
Technical Anvils - Gallant Karori 0:4